Milica Milša i Žarko Jokanović ponovo šokiraju: Počinju „Zakopane tajne“ (FOTO)

07.03.2023

18:01

1

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova i intrigantnom pričom

Milica Milša i Žarko Jokanović ponovo šokiraju: Počinju „Zakopane tajne“ (FOTO)
Serija "Zakopane tajne" - Copyright Promo/Jelena Simonović

Nova domaća serija „Zakopane tajne“ počeće sa emitovanjem 20. marta, svakog radnog dana u 21 čas, na televiziji Pink.

Scenario serije „Zakopane tajne” potpisuje Žarko Jokanović, iskusni scenarista koji iza sebe ima neke od najgledanijih serija u Srbiji i regionu, a za režiju su zaduženi Vladimir Aleksić i Predrag Marković. Autori koji su osvojili gledaoce, fantastična glumačka podela, visokobudžetna scenografija i intrigantna priča - samo su neki od aduta ovog projekta.

Promo/Jelena Simonović
 

Ko je Lala Doder?

Serija „Zakopane tajne“ je kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove: od vrtloga ljubavi i strasti, izrazitih dramskih momenata, do krimi-zapleta, misterija i humora. Pored uzbudljive priče sa mnogo šokantnih obrta i iznenađenja, u ovoj seriji pratimo psihologiju likova, čiji se životi dramatično menjaju.

- Život nema žanr, život objedinjuje sve žanrove, tako i ova serija sadrži i ono što je ljubavna priča, i ono što je drama, i ono što je komedija, i zabuna - zapravo sve ono što imamo u životu. Gledaoci će biti iznenađeni mnogim stvarima, i to je ono što je najlepše. Već u prvoj epizodi, koja će biti dupla, gledaoci će imati prilike da saznaju neke tajne porodice Lale Doder, misteriozne dizjanerke parfema i njenog muža Balše - otkriva Jokanović.

Promo/Jelena Simonović
 

Ogromna glumačka ekipa

U ovoj seriji igra čak 67 glumaca - od proslavljenih imena srpske i jugoslovenske kinematografije, poput Mire Banjac, pa sve do mladih glumaca koji su već osvojili publiku. Fantastičnu glumačku ekipu predvode Milica Milša i Danilo Čelebić, a pored njih gledaoci će videti i Danicu Ristovski, Miljana Prljetu, Biljanu Zaverlu, Marinu Ćosić, Nebojšu Savića, Stefana Radonjića, Stojana Đorđevića, Teodoru Tomašev, Galu Videnović, Rok Radišu, Snežanu Jeremić, Jovanu Radosavljević, Natašu Stanišić, Mateju Popovića, Vojislava Tomića, Srnu Lango, Danijelu Vranješ, Tanju Pavlović, Marka Jovičića i mnoge druge.

Misterije, izdaje, spletke...

Ljubav, porodica, sudar sveta bogatih i sveta siromašnih, prijateljstva, izdaje, mućke, podmetanja, spletke, zavist, pohlepa, izneverena očekivanja, ogorčena borba za novac, moć i uticaj, težnje za pravim vrednostima, ali i elementi trilera, stare porodične tajne koje izlaze na videlo, misterije, uz obilje drame, ali i humora, sa izrazito koloritnim likovima - samo su delić onoga što serija „Zakopane tajne“ nudi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike