Uloge u „Zakopanim tajnama“ nisu mogli da odbiju: Glumci otkrivaju detalje sa snimanja nove domaće serije

21.02.2023

16:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Žarko Jokanović priprema intrigantu TV novelu

Uloge u „Zakopanim tajnama“ nisu mogli da odbiju: Glumci otkrivaju detalje sa snimanja nove domaće serije
Biljana Zaverla, Milica Milša i Miljan Prljeta - Copyright Promo/Jelena Simonović

Ekipa serije „Zakopane tajne“ predvođena scenaristom Žarkom Jokanovićem i rediteljima Vladimirom Aleksićem i Predragom Markovićem, predano i svakodnevno snima epizode koje će sasvim sigurno zaintrigirati i oduševiti gledaoce. U ovoj seriji koja predstavlja spoj TV novele i porodične serije igra čak 67 glumaca - od proslavljenih imena srpske i jugoslovenske kinematografije, poput Mire Banjac, pa sve do mladih glumaca koji su već osvojili publiku.

Promo/Jelena Simonović
 

Ko su Vanja i Zoja?

Miljan Prljeta i Biljana Maletić Zaverla igraju mlađu sestru i brata glavne junakinje Lale Doder (Milica Milša).

- Tumačim lik Vanje Vigotskog, Biljana i ja smo brat i sestra, stariju sestru Lalu igra Milica Milša. Ne mogu mnogo da otkrivam, ali ono što znam je veoma interesantno: moj lik dolazi iz Italije, posle jednog burnog traumatičnog razvoda, useljava se u vilu kod svoje sestre, mlađa sestra Švrća već tu živi, tako da smo se okupili porodično. U celoj toj priči, Vanja je poprilično intrigantan, mističan, povučen, veoma interesantan, provokativan, i u svemu tome dešavaće se mnogi obrti. Ta linija između brata i sestara je plemenita, veoma su lojalni, vole se i čuvaju jedni drugima leđa. E sad, publika će u svakoj epizodi videti mnogo novih situacija - otkrio je Prljeta o svojoj ulozi.

Promo/Aleksandar Krstović
 

- Ja igram Zoju Vigostki, najmlađu Lalinu i Vanjinu sestru, koju iz milošte zovu Švrća i taj nadimak je u velikoj meri karakteriše - ona je beskrajno vesela, duhovita, zabavna, nije se nikada udavala i živi svoj najbolji život, ali videćemo sad šta će se sve tu dešavati - ističe Biljana Zaverla.

Kupljeni intrigantnom pričom

Iako su oboje angažovani na mnogim drugim projektima, ali i u pozorištu, poziv Žarka Jokanovića za seriju „Zakopane tajne“ jednostavno nisu mogli da odbiju, jer ih je iskusni scenarista „kupio“ ovom intrigantnom pričom.

- U ovom projektu me je osvojilo poverenje u Žarka Jokanovića, jer je sama ideja ovako velike serije glumcima uvek privlačna, ma šta oni koji ne igraju u serijama pričali. Cela grandioznost ovog projekta, drage kolege i dragi saradnici iz svih sektora, to je ono što me uvek privuče. Jednom rečju, privukao me je novi izazov - otkrio je Miljan.

- Mislim da će spoj misterije i života najviše privući gledaoce - rekla je Biljana.

Promo/Jelena Simonović
 

Serija obiluje velikim brojem tajni koje kriju junaci, a sa razotkrivanjem prve od njih, domino efektom razotkrivaju se i sve ostale, iz korena menjajući živote svih likova koji su međusobno povezani i više nego što to mogu i da zamisle, jer u njihovim životima ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled.

Emitovanje počinje uskoro na televiziji Pink.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike