Prvi trejler „Male sirene“ koja je izazvala šok zbog boje kože: Havijer Bardem spektakularan kao Triton (FOTO/VIDEO)

15.03.2023

11:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Film u domaće bioskope stiže 25. maja

Prvi trejler „Male sirene“ koja je izazvala šok zbog boje kože: Havijer Bardem spektakularan kao Triton (FOTO/VIDEO)
Hale Bejli - Copyright Profimedia

Malo je onih koji nisu čuli za čuvenu pesmu “Under the Sea“ iz kultnog Diznijevog naslova "Mala sirena" (The Little Mermaid) uz koji su odrasle mnoge generacije, pevušeći poznatu numeru zajedno sa simpatičnom krabom Sebastijanom dok pokušava da ubedi lepu sirenu Arijel da ostane pod vodom, sa njenim morskim sunarodnicima.

Promo/MCF
 

Čuveni crtani klasik iz 1989. godine osvojio je za gore pomenutu pesmu nagradu Oskar, a ove godine dobio je i svoj istoimeni igrani film koji će se od 25. maja naći na repertoaru domaćih bioskopa, u sinhronizovanom izdanju.

Svetska premijera trejlera na dodeli Oskara

Diznijev studio je u noći dodele Oskara predstavio prvi trejler za predstojeći hit "Mala sirena" čiju režiju potpisuje čuveni Rob Maršal, sada sa nastojanjem da što uverljivije sa glumcima prikaže film baziran na crtanom klasiku.

Hali Bejli Profiemdia
 

Tokom maja na velikom platnu bioskopa posebnu pažnju privući će tri filmske zvezde - mlada pevačica i glumica Hale Bejli koja tumači Arijel, filmska i televizijska glumica Melisa Mekarti kao Ursula i slavni Havijer Bardem u ulozi moćnog kralja Tritona.  

Profimedia
 

Stara priča u novom ruhu

Mala sirena” je poznata i voljena priča o Arijel, prelepoj i temperamentnoj mladoj sireni koja žudi za avanturom. Najmlađa i najneposlušnija ćerka kralja Tritona, Arijel čezne da sazna nešto više o svetu iznad mora, međutim kada dospe do same površine vode zaljubljuje se u energičnog princa Erika.

Profimedia
 

Dok je sirenama zabranjeno da komuniciraju sa ljudima Arijel prati svoje srce. Ona sklapa dogovor sa zlom Ursulom koja joj pruža šansu da oseti život na zemlji, stavljaJući time krunu njenog oca kao i njen život u opasnost. 

Negativne reakcije zbog glavne glumice

Inače, o ovom filmu se već odavno priča, uglavnom zbog toga što mnogi smatraju kontroverznom odluku studija da glavna glumica bude Afroamerikanka.

Hali Bejli Profiemdia
 

Kada se pojavio prvi trejler na Jutjubu dislajkovan je preko tri miliona puta. Čak se pojavio i hešteg “NotMyAriel” po društvenim mrežama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike