Poznato kada stiže "Mala sirena" oko koje se digla najveća prašina: Ovakvu je nismo očekivali (FOTO/VIDEO)

18.02.2023

16:00

0

Kralja Tritona igra slavni glumac Havijer Bardem

Poznato kada stiže "Mala sirena" oko koje se digla najveća prašina: Ovakvu je nismo očekivali (FOTO/VIDEO)
Mala sirena - Copyright Profimedia

Dizni je objavio novi tizer filma "Mala sirena", gde glumica Hali Bejli glumi glavnu junakinju Arijel. Trejler traje pola minuta i u njemu možemo delimično videti i lik Ursule, koju igra Melisa Mekarti.

U filmu takođe glume Havijer Bardem. On će se naći u ulozi Arijelinog tate, kralja Tritona, prenosi magazin "People".

Kako je Dizni najavio, film će biti premijerno prikazan 26. maja.

Profimedia
Hali Bejli u filmu "Mala sirena"

Jedna je od najpoznatijih princeza u Diznijevoj istoriji

Arijel iz "Male sirene" jedna je od najpoznatijih princeza u Diznijevoj istoriji.

U najnovijoj adaptaciji poznate priče, Hali Bejli, glumica i pevačica poznata po svojim obradama Bijonse na Jutjubu, tumači ovu princezu.

O filmu se već uveliko priča, uglavnom zbog toga što mnogi smatraju kontroverznom odluku studija da glavna glumica bude Afroamerikanka.

Kada se pojavio prvi trejler na Jutjubu dislajkovan je preko tri miliona puta. Čak se pojavio i hešteg “NotMyAriel” po društvenim mrežama.

Profimedia
Film Mala sirena

Oduvek je maštala da bude Mala sirena

Sama glumica trudila se da ne obraća pažnju na takve reakcije, ali je otkrila da joj puno znače reči podrške, pogotovo od svoje porodice, posebno bake i dede.

- Sigurna sam da svi možete da se poistovetite sa Arijel i da je razumete i da znate koliko je posebna za sve nas. Kao devojčica sam plivala u bazenu i zamišljala da sam mala sirena, ali nisam mogla ni da pomislim da će se to stvarno i desiti.

Tri dana snimanja pesme "Part of your world" bila su najlepše iskustvo u mom životu - osećati sva ta osećanja koja ona oseća, njenu strast, nelagodu, sve što ona doživljava. Bilo mi je mnogo uzbudljivo i uz Roba koji je režirao, bila je zaista velika čast biti u ovakvom jednom filmu - izjavila je ova glumica.

Čuveni holivudski glumc Havijer Bardem koji igra kralja Tritona izjavio je da cela priča oko Male sirene podseća na Šekspira.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike