Kako su se voleli "sovjetski Sinatra" i velika ruska zvezda: Miloš Biković u seriji “Magomajev” (FOTO)

04.03.2023

09:00

0

Krajem šezdesetih dok snima koncertni program, upoznaje se sa šarmantnom operskom pevačicom Tamarom Sinjavskom

Kako su se voleli "sovjetski Sinatra" i velika ruska zvezda: Miloš Biković u seriji “Magomajev” (FOTO)
Scena iz serije “Magomajev” - Copyright Promo/RTS

Ruska serija “Magomajev” (Magomaev, 2020) počinje da se prikazuje od 11. marta na RTS 2, subotom i nedeljom od 22h, a u njoj glavnu ulogu igra naš glumac Miloš Biković.

Krajem šezdesetih Muslim Magomajev dok snima koncertni program, upoznaje se sa šarmantnom operskom pevačicom Tamarom Sinjavskom.

Promo/RTS
Miloš Biković kao Magomajev

Iskra koja postaje početak velike ljubavi

Između kralja sovjetske pozornice i teatarske zvezde u usponu na prvi pogled javlja se iskra koja postaje početak velike ljubavi.

Međutim, Tamara je u braku, a Muslim nije slobodan … Ali prava ljubav nema prepreka i sudbina ponovno zbližava zaljubljene …

Glavnu ulogu, lik Muslima Magomajeva, "sovjetskog Sinatre" kako su nekada zvali čuvenog pevača iz Bakua, koji je svojim neverovatnim baritonom oduševio čitav svet, nastupivši između ostalog i u čuvenoj pariskoj "Olimpiji", tumači naš poznati, mladi glumac, Miloš Biković.

Serija je nominovana za najprestižniju rusku kinematografsku nagradu “Zlatni orao”. Ovo priznanje utemeljio je Nikita Mihalkov i pandan je američkom Zlatnom globusu.

Promo/RTS
Miloš Biković kao Magomajev

U ovoj seriji igraju: Miloš Biković, Irina Antonenko, Svetlana Ustinova, Aliona Ivčenko, Aleksandar Nesterov, Alina Alekseva, Aleksandar Sokolovski, Sofija Sinitsina, Ksenija Babkina, Anastasija Popova …

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike