Miodrag Radonjić u potresnoj priči o povratniku iz zatvora koga progoni samoubistvo najboljeg druga (VIDEO)

25.02.2023

09:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovaj film nas otrežnjujuće podseća na stranputice koje može da donese samo jedan pogrešan izbor

Miodrag Radonjić u potresnoj priči o povratniku iz zatvora koga progoni samoubistvo najboljeg druga (VIDEO)
Miodrag Radonjić i Denis Murić - Copyright Promo/Vladimir Milivojević Boogie

Karte za beogradsku premijeru filma „Indigo kristal“ u MTS dvorani rasprodate su za samo dva dana, zbog čega će iste večeri, 7. marta, biti otvorene dodatne premijerne projekcije u Cineplexx Galeriji (sala IMAX).

Promo/Vladimir Milivojević Boogie
 

Ovaj film u kome naslovne uloge igraju Miodrag Radonjić i Nina Janković, otrežnjujuće nas podseća na stranputice koje može da donese samo jedan pogrešan izbor. Ipak, mladi reditelj Luka Mihailović kroz svoje debitantsko ostvarenje ostavlja nadu da se kroz samopokajanje i veliko lično odricanje može vratiti na pravi put.

Svedočanstvo o vremenu kome pripadamo

- Ovo je, pre svega, generacijski film koji se bavi kolektivnim odnosima u vremenu u kom živimo. Glavni lik ovog filma je kolektiv - sistem vrednosti u kome živimo. Izbor da se snima “ansambl film” je potreba da se zabeleži svedočanstvo o vremenu kome pripadamo - naveo je glavni glumac i producent Miodrag Radonjić.

Promo/Vladimir Milivojević Boogie
 

Tekst je napisao reditelj Luka Mihailović, a kao producenti ceo projekat su podržali Miodrag Radonjić i Miloš Avramović, odnosno producentske kuće Arhangel Studios, Režim, kao i RTS.

Povratnik iz zatvora sa jednim ciljem

Radnja filma tokom četiri dana prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora, koji gonjen samoubistvom najboljeg druga preuzima odgovornost da izvede njegovog mlađeg brata na pravi put, ali se istovremeno trudi da pronađe svoju poziciju u gradu koji se naizgled urbanistički razvio, ali je u suštini ostao isti.

Promo/Vladimir Milivojević Boogie
 

U ostalim ulogama gledaćemo i Denisa Murića, Pavla Mensura, Miloša Petrovića Trojpeca, Miloša Đurovića, Mateju Popovića, Goricu Popović i Milana Čučilovića, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

Film „Indigo kristal“ nakon beogradske premijere očekuje poseta i drugim gradovima u Srbiji, a na redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od 9. marta širom zemlje i regiona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike