Miloš Biković i Miodrag Radonjić: Niko ne diluje drogu ili ubija ljude zato što je to video na filmu

24.02.2023

20:00

0

"Kada krenete u pogrešnom smeru, svako skretanje je pogrešno"

Miloš Biković i Miodrag Radonjić: Niko ne diluje drogu ili ubija ljude zato što je to video na filmu
Copyright Promo/Nemanja Miščević

Životna priča Petra Maraša i Baće se nastavlja, a da li se približava konačnom kraju saznaćemo u drugoj sezoni serije "Južni vetar" koja počinje sa emitovanjem ovog vikenda na RTS-u od 20 časova, nakon čega će biti dostupna na Superstar kanalu.

Miloš Biković i Miodrag Radonjić su se i ovog puta našli u ulozi Petra Maraša i Baće.

Miloš Biković i Miodrag Radonjić ATA Images/Antonio Ahel
 

Kada krenete u pogrešnom smeru, svako skretanje je pogrešno

- Likovi ostaju isti ali priča nikako nije ista. Naši likovi idu svojim putem do kraja i tu nema izlaza, posebno kada krenete u pogrešnom smeru, onda je svako skretanje pogrešno. Ovo je sada odmotavanje njihove sudbine i biće još uzbudljivije nego što smo imali prilike do sada da gledamo - izjavio je Miloš Biković, nakon novinarske projekcije "Južni vetar: Na granici".

Miodrag Radonjić, kaže da u se ovoj seriji ima dosta "filmskog materijala" i da će nastavak biti brži i sa žešćim tempom.

- Naši junaci su odavno na pogrešnom putu i što su duže na njemu, to je on trnovitiji i sa većim problemima - otkriva glumac.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Naši junaci su kažnjeni

Na "primedbu" novinara da bi možda ovakva vrsta serije mogla da bude loš primer mladima Miloš Biković odgovara da je "ozbiljan problem ako neko ne zna da razlikuje fikciju od realnosti".

- Ne verujem da je neko odlučio da diluje drogu ili da ubija ljude zato što je to video na filmu - kaže Biković i dodaje:

- Naši junaci su kažnjeni i teško da bi neko poželeo neko njihov život. Pre ova serija može da podstakne nekog da se bavi glumom - smatra glumac.

Miodrag Radonjić ističe da su mnogi odrasli na filmovima Al Paćina i Roberta de Nira pa niko zbog toga nije poželeo da bude kriminalac.

- Nijedan fan mi nije prišao sa rečima hoću da budem kao Baća, dolazili su i govorili hoću da budem glumac kao ti - kaže Radonjić koji i pored sve negativnosti svom liku daje dozu svog šarma.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Petar Maraš ucenjuje državu

U seriji "Južni vetar: Na granici" glavna linija priče prati Petra Maraša, koji nakon kupovine zemjišta na planiranoj trasi gasovoda “Južni tok” za snabdevanje Zapadne Evrope ruskim gasom pokuša da spase sebe i svoju ekipu ucenjujući državu.

Ipak, ubrzo postaje jasno da Maraš mora da povuče mnogo rizičnije poteze da bi zajedno sa svojom porodicom i ekipom preživeo rat koji im je njegov vođa Crveni nametnuo.  

Pored Bikovića i Radonjića u 12 epizoda gledaćemo Jovanu Stojiljković, Bogdana Diklića, Aleksandra Berčeka, Radovana Vujovića, Gordana Kičića i mnoge druge.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike