Sve je laž! Porodica Džordža Majkla oštro demantovala da se snima film o slavnom muzičaru

19.01.2023

06:15

0

Autor: Dejan Ćirić

„Želimo jasno da stavimo do znanja da u ovoj priči nema nikakve istine“, navodi se, između ostalog, u zvaničnom saopštenju

Sve je laž! Porodica Džordža Majkla oštro demantovala da se snima film o slavnom muzičaru
Džordž Majkl - Copyright Profimedia

Tokom poslednjih nekoliko dana svetski mediji su preneli vest da je u planu biografski igrani film o Džordžu Majklu, koji će biti realizovan uz saglasnost njegove porodice.

Međutim, stvari su sada krenule u potpuno drugom smeru, jer su naslednici legendarnog muzičara oštro osudili ovaj projekat, a informacije o njihovom blagoslovu za snimanje filma opisali kao laž, ističući da da ni na koji način neće podržati taj projekat.

Profimedia
 

Zvanično saopštenje porodice

"Obaveštavamo sve Džordžove obožavaoce i ljubitelje njegove muzike da je objavljena vest u kojoj se navodi da je porodica Džordža Majkla odobrila takozvani ‘biografski film’ o njegovom životu. U ime Džordžove porodice i GME (George Michael Entertainment), želimo jasno da stavimo do znanja da u ovoj priči nema nikakve istine, ne znamo ništa o ovom projektu i nećemo ga podržati ni na koji način", navodi se u saopštenju porodice, kao odgovor na nedavno objavljeni članak u Daily Mail-u u kojem se zvezda serije "Beli lotos“ Teo Džejms ističe kao najveći favorit za ulogu Džordža Majkla.

Još netačnih navoda

Daily Mail je objavio da je film, koji će koštati 100 miliona dolara, odobrila Majklova zadužbina "posle uspeha biografskih filmova o Eltonu Džonu i Frediju Merkjuriju".

Naveli su i da je, prema anonimnom izvoru, "scenario u završnoj fazi", ali bez informacija o tome ko realizuje ovaj projekat.

Podsetimo, prošle godine je objavljen dokumentarac „George Michael Freedom Uncut", koji prati život jedne od najvećih zvezda pop muzike svih vremena od izdavanja prvog samostalnog albuma “Faith” 1987., do planetarne slave koju je stekao u narednim godinama.

Džordž Majkl je preminuo 25. decembra 2016. godine u 53. godini života.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike