Sve tajne Džordža Majkla: Objavljen prvi trejler za dokumentarac o kontroverznoj muzičkoj legendi (VIDEO)

29.04.2022

05:30

0

Autor: Dejan Ćirić

„Želim da ostavim pesme i verujem da mogu da ostavim pesme koje će nešto značiti i budućim generacijama“, govorio je slavni muzičar

Sve tajne Džordža Majkla: Objavljen prvi trejler za dokumentarac o kontroverznoj muzičkoj legendi (VIDEO)
Džordž Majkl - Copyright Profimedia

Dokumentarni film “George Michael: Freedom Uncut” biće objavljen kao globalni bioskopski događaj u salama širom sveta 22. juna.

Film prati život jedne od najvećih zvezda pop muzike svih vremena od izdavanja prvog samostalnog albuma “Faith” iz 1987, kao i nastanak njegovog nastavka “Listen Without Prejudice: Vol 1” iz 1990. godine.

Džordž Majkl/Profimedia
 

Dokumentarac sadrži ekskluzivne arhivske snimke iz Majklove lične arhive, njegove nastupe i intervjue sa njegovim kolegama i prijateljima kao što su Stivi Vonder, Elton Džon, Sindi Kraford, Naomi Kembel, Riki Džervejs, Lijam Galager i mnogi drugi.

U filmu se može čuti i sećanje slavnog muzičara na period s kraja osamdesetih godina prošlog veka, kada je njegova slava postala toliko velika da je ogromnom brzinom postao planetarna zvezda.

„Teško mi je da objasnim histeriju kojom sam bio okružen. Sećam se da sam se zapitao da li ću ikad moći nešto ovako da podnesem“.

U dokumentarcu je zabeležena i ova njegova izjava:

„Želim da ostavim pesme i verujem da mogu da ostavim pesme koje će nešto značiti i budućim generacijama“.

Džordž Majkl Profimedia
 

- Ponosni smo što donosimo poslednji rad Džordža Majkla na veliko platno u ovom globalnom bioskopskom događaju. Kao umetnik čija muzika nastavlja da odjekuje kroz generacije, ova premijera će biti prikladna počast njegovom životu i karijeri, koja će pružiti obožavaocima priliku da zajednički slave njegov život u bioskopima širom sveta - izjavio je Mark Alenbi, izvršni direktor Trafalgar Releasing-a.

Džordž Majkl je preminuo na Božić 2016, u 53. godini života.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike