Poznati detalji 80. dodele Zlatnog globusa: Kontroverzni komičar vodi istorijsku ceremoniju

10.12.2022

14:30

0

Njegov talenat zabavio je i oduševio publiku

Poznati detalji 80. dodele Zlatnog globusa: Kontroverzni komičar vodi istorijsku ceremoniju
Zlatni globus - Copyright Profimedia

U septembru smo saznali da se dodela Zlatnih globusa vraća na televizijske ekrane nakon više od godinu dana haosa u organizaciji, a sada je poznato i ko će voditi prenos – komičar Džerod Karmajkl, prenosi Hina.

Nasleđujući Riki Džervesa, Tinu Fej i Ejmi Poler pre njega, komičar, voditelj „The Carmichael Show na NBC“, će u januaru preuzeti voditeljski mikrofon u Beverli Hiltonu.

Prošlogodišnja ceremonija dodele Globusa bila je skroman događaj bez televizijskog prenosa.

Profimedia
Džerod Karmajkl

U međuvremenu se Udruženje stranih novinara Holivuda (HFPA) reorganizovala nakon istrage Los Anđeles Tajmsa iz 2021. godine, koja je otkrila upečatljiv nedostatak raznolikosti među članovima grupe, postupke kojima su zadovoljavali sopstvene interese i druge etičke propuste.

Džerod je posebna vrsta talenta

- Tako smo uzbuđeni što će Džerod Karmajkl biti domaćin istorijske 80. dodele Zlatnih globusa.

Njegov komičarski talenat zabavio je i oduševio publiku, istovremeno podstičući na razmišljanje, što je veoma važno u vremenu u kojem živimo.

Džerod je posebna vrsta talenta koju ovaj šou treba za početak sezone nagrada - izjavila je Helen Hoene, predsednica HFPA.

U septembru je HFPA dodala više od 100 međunarodnih novih članova koji nisu bili članovi, a 22 nova člana je dodala godinu dana pre.

Zlatni globus/Profimedia
 

Otkrio da je homoseksualac

Komičar je u aprilu otkrio da je homoseksualac, a takođe je otkrio svoje pravo ime – Rotenijel. Za L.A. Times je objasnio da je to učinio jer se „osetio umornim od laganja“.

- Jednostavno je bilo previše laži. Laži rađaju laži. Tajne su odvratne i kad ih postaneš svestan, to je samo teret. Greh je sam sebi kazna. Kazna za laž je da ste lažov. To je pakao i jednostavno sam se umorio od toga - rekao je.

Osamdeseti Zlatni globus biće emitovan na kanalu NBC 10. januara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: CDM.ME

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike