Bred Pit se kaje zbog jedne uloge u životu: Najlošiji film u karijeri

27.06.2022

15:30

0

Slavni glumac je priznao kada je najviše pogrešio

Bred Pit se kaje zbog jedne uloge u životu: Najlošiji film u karijeri
Copyright AP Photo/Chris Pizzello

Glumac Bred Pit je snimio niz filmova, a među njim su dobro poznati svima:  "Bilo jednom u Holivudu", "Sedam" i "Moneyball". Bred Pit je nakon decenija karijere otkrio koji film smatra najgorim u svojoj karijeri.

Kada pojedinac postigne onu vrstu slave i popularnosti koju je postigao Pit, može se sa sigurnošću reći da ima slobodu da bira sopstvene projekte i koristi kreativnu slobodu.

Nažalost, to nije bio slučaj sa Pitom, koji je bio primoran da glumi u jednoj produkciji koju smatra najgorim projektom u svojoj karijeri.

Bred Pit Foto: Profimedia
 

Reč je o filmu "Troja", adaptaciji Homera u režiji Volfganga Petersena u kojoj je Pit igrao Ahila, legendarnog antičkog heroja.

Pit tada nije mogao da iznese svoje mišljenje zbog ugovora, ali je kasnije otkrio da se kaje što je snimio film jer ga je studio na to primorao nakon što je odustao od drugog projekta.

- Nije bilo bolno, ali sam shvatio da način na koji je film ispričan nije onako kako sam ja želeo da bude. Napravio sam sopstvene greške u njemu. Šta pokušavam da kažem o Troji? Nisam mogao da izađem iz sredine kadra. To me je izluđivalo - izjavio je Pit.

Pit je za Njujork tajms otkrio zašto mu se ne sviđa da radi na filmu.

- Postao sam razmažen radom sa Dejvidom Finčerom. To nije potcenjivanje Volfganga Petersena. "Das Boot" je jedan od najboljih filmova svih vremena. Ali negde usput Troja je postala komercijalna stvar. Svaki snimak je bio kao: "Evo heroja!" ' Nije bilo misterije" - dodao je Pit.

Nakon rada na Troji, glumac je obećao sebi da neće praviti kompromise sa svojom umetničkom vizijom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: B92

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike