Tom Kruz u još jednoj "nemogućoj misiji": U karijeri je probao sve osim ovoga

10.10.2022

16:30

0

Slavni glumac će možda postati prvi civil koji će prošetati svemirom izvan svemirske stanice

Tom Kruz u još jednoj "nemogućoj misiji": U karijeri je probao sve osim ovoga
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Čini se da je Tom Kruz u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri probao baš sve, a mnogo toga mu je pošlo za rukom. Na kraju je naučio da vozi helikopter kojim je i stigao na svetsku premijeru nastavka kultnog film "Top gan". Međutim, on se ne zaustavlja.

Zvezda blokbastera ima novu ideju - snimati film u svemiru.

Profimedia
 

Kruz se udružio s rediteljem Dagom Limanom na filmskoj predstavi koja uključuje snimanje u svemiru, a koja je prvi put predstavljena 2020. pre nego što je pandemija kovida zaustavila planove.

Priča se da su Kruz i Liman kontaktirali Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) oko ideje prema kojoj će glumac poleteti raketom do Međunarodne svemirske stanice.

 - Mislim da nas Tom Kruz vodi u svemir, on vodi svet u svemir. To je plan. Imamo sjajan projekat u razvoju sa njim. Let rakete do svemirske stanice i snimanje - rekla je predsednica UFEG-a Dona Lengli.

Gettyimages2022/Paramount
 

Ona je otkrila da će se većina filma snimati na zemlji, a kulminiraće odlaskom glavnog junaka u svemir kako bi spasio dan, dodajući da se nada da će Kruz postati prvi civil koji će prošetati svemirom izvan svemirske stanice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: klix.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike