Gordan Kičić: Ovakvu ulogu do sada nisam igrao (FOTO)

24.07.2022

08:01

0

Glumac je otkrio detalje o svom liku u trileru „Nemirni“ i drugoj sezoni serije „Mama i tata se igraju rata“

Gordan Kičić: Ovakvu ulogu do sada nisam igrao (FOTO)
Copyright Promo/Realna priča

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Gordan Kičić koji je govorio o snimanju serije "Nemirni" i predstojećoj drugoj sezoni serije "Mama i tata se igraju rata".

Kičić je rekao da u triler seriji "Nemirni" reditelja Darka Nikolića igra profesionalnog vozača Momčila Banovića kome brat biva otet, pa on uz pomoć prijatelja i intuicije daje sve od sebe da utvrdi gde je i zbog čega je otet.

Serija "Nemirni" Promo/Telekom Srbija
 

Prema njegovim rečima, priča je kompleksna i držaće "publiku zakovanu do poslednje epizode".

- Imao sam priliku da igram u trileru ali ovakvu ulogu do sada nisam igrao, kao što nisam iskusio ni način na koji se radi ova serija. Prilično je ozbiljna situacija vezana za moj lik Momčila i njegovu porodicu. Vrlo je uzbudljivo, intenzivna je stvar i bio mi je izazov da donesem tu priču publici - rekao je glumac.

Gordan Kičić, serija "Nemirni" Promo/Telekom Srbija
 

Kičić je dodao da mu je bilo najvažnije da gledaoci saznaju ko su ti likovi, ko je Banović, kakav je odnos imao sa majkom, bratom i njegovom ženom i šta je dovelo do svega toga, "zato što on ne zna gomilu stvari vezanih za bratovljev život".

Prema njegovim rečima, predstojeća druga sezona serije "Mama i tata igraju se rata" počinje četiri godine od kraja prve i već u prvoj epizodi njegovom liku Veljku umire otac.

Promo/Realna priča
 

- To je inicijacija događaja. On je na Kamčatki gde snima treću sezonu imaginarne serije ''Sloveni'' u kojoj igra glavnu ulogu. Vraća se u Beograd i onda saznajemo šta se sve dalje dešava - otkriva Kičić i dodaje:

- Mislim da će biti jako uzbuljiva serija i čini mi se da će biti zanimljivija publici od prve sezone zato što se širi priča o junacima koje je upoznala - navodi glumac.

Promo/Realna priča
 

Serija je snimana tokom korone i bilo je prekida zbog bolesti, a Kičić kaže da mu je bilo prilično teško da sa piscima scenarija radi drugu sezonu.

- Drugi film, drugi muzički album ili druga sezona serije je vrlo komplikovan posao, jer ne smete da izneverite kako očekivanja publike, tako ni svoja. I morate malo da podignete lestvicu gore. Trebalo nam je dosta vremena da to sprovedemo u delo.

Gordan Kičić Tanjug/Jadranka Ilić
 

Prema njegovim rečima, druga sezona serije biće koherentnija u smislu narativa i pričanja priče, a gledaoci će dobiti "porodičnu seriju koja je naizgled vrlo duhovita, ali govori o problemima i dilemama savremenog čoveka" u kojima će se mnogi od njih prepoznati.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike