Novi trejler za „Avatar: Put vode“ oduzima dah: Povratak u veličanstveni svet Pandore je sve bliži (FOTO/VIDEO)

03.11.2022

08:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Film u bioskope stiže 15. decembra

Novi trejler za „Avatar: Put vode“ oduzima dah: Povratak u veličanstveni svet Pandore je sve bliži (FOTO/VIDEO)
Film "Avatar: Put vode" - Copyright Promo/MCF

20th Century Studio objavio je najnoviji trejler za predstojeći, dugoiščekivani naslov eminentnog američkog reditelja Džejmsa KameronaAvatar: Put vode“, koji će se u bioskopima naći od 15. decembra.

Kao nastavak kultnog filma "Avatar" ovenčanog najprestižnijim nagradama u različitim kategorijama među kojima su tri Oskara, BAFTA nagrada, kao i Zlatni globus za najbolji film, Kameronovo ostavrenje “Avatar: Put vode” konačno, nakon trinaest godina u spektakularnoj i uzbudljivoj avanturi punoj akcije vraća publiku u veličanstveni svet Pandore.

Promo/MCF
 

Film prikazuje porodicu Sali, koju uz Džejka i Nejtiri čine i njihova deca, prati nevolje sa kojima se oni susreću i puteve kojima prolaze kako bi sačuvali jedni druge, bitke koje vode u nadi da prežive i tragedije koje su ih zadesile.

Nastavak kultnog filma oslikava Pandorin svet, kao i povratak Navi naroda čije glavne likove ponovo tumače Sem Vortington i Zoe Saldana.

Promo/MCF
 

Kako i sam naslov nagoveštava “Avatar: Put vode” većinski je sniman pod vodom uz korišćenje velikog broja kamera, sa specifičnom, unapređenom tehnologijom.

Kako bi što prirodnije izvela svoje uloge u takvom ambijentu, glumačka ekipa koja uključuje i slavne glumice Sigurni Viver i Kejt Vinslet, prošla je obuku ronjenja kako bi uspela da na nekoliko minuta "diše" pod vodom.

Objavljeno je da će nastavak filma trajati puna tri sata, što je za dodatnih trideset minuta više nego predhodno ostvarenje iz 2009. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike