Šta je pošlo po zlu kod Henrija Kavila? Potpisao ugovor za sedam, a seriju "Veštac" napušta posle tri sezone (FOTO/VIDEO)

31.10.2022

17:30

0

Pre Geralta imao je još jednu sjajnu ulogu junaka sa supermoćima

Šta je pošlo po zlu kod Henrija Kavila? Potpisao ugovor za sedam, a seriju "Veštac" napušta posle tri sezone (FOTO/VIDEO)
Henri Kavil - Copyright Profimedia

Kao bomba među fanovima odjeknula je vest da Henri Kavil više neće igrati Geralta u seriji "Veštac". Kavil je napisao da je njegovo putovanje kroz ovu seriju bilo "ispunjeno i čudovištima i avanturama" i potvrdio da će medaljon i mačeve odložiti za četvrtu sezonu.

Ali šta je moglo da krene po zlu, pa da glumac koji se obavezao na ovu ulogu najmanje sedam sezona, napusti projekat nakon treće sezone?

Da krenemo od početka.

Profimedia
 

Sam Kavil bio je oduševljen svojim likom, prvo se u njega zaljubio u video igri, potom u knjizi, a pre nekoliko godina je izjavio da je bio potpuno "slomljen" kada je mislio da nije dobio ulogu.

Međutim, otkako je postao Geralt, Kavil je strastveno govorio o svojoj posvećenosti glumi i ovom liku i niko nije mogao da pretpostavi da će baš ovu ulogu biti voljan da prepustii nekom drugom.

Umesto njega, glumac Lijam Hemsvort preuzeće plašt Belog vuka.

Lijam Hemsvort/Profimedia
 

Zašto bi Kavil napustio ulogu koju mu toliko znači? Pitanje je od milion dolara, smatra sajt looper.com.

- Više je nego verovatno da se glumac nije probudio jednog jutra i odlučio da završi svoju epsku avanturu kao Geralt - navodi looper.com.

Međutim oni prave razloge naslućuju u intervjuu koji je glumac dao za "The Hollywood Reporter" u novembru prošle godine.

Henri Kavil/Profimedia
 

Kavil već u pomenutom intervjuu navodi kako je njegov glumački raspored prenatrpan.

- Posle 21 godine imam tri angžmana u nizu. Možda je do mene, možda do mog pristupa, možda se moja vrednost povećava vezivanjem za ulogu poput one u seriji "Veštac" - izjavio je tada.

U istom intervjuu Kavil je izjavio da se obavezao na ovu seriju sedam sezona.

Međutim, pre Geralta on je imao još jednu sjajnu uloga lika sa supermoćima - Supermena.
I upravo vesti o tome da se neće pojaviti u četvrtoj sezoni serija "Veštac" , prethodila je vest da se Kavil vraća kao Supermen.

Henri se zahvalio fanovima "na podršci i strpljenju". Dodao je da je ono što je publika videla u "Crnom Adamu" delić stvari koje dolaze.

- Moguće da sada cela budućnost univerzuma DC počiva na njegovim ramenima. Kavil je očigledno došao u ćorsokak u kojem je morao da bira između Geralta i Supermena - smatra looper.com.

 A onda zaključuju:

- Dok oba lika imaju supermoći, Kavil nema i verovatno ne postoji mesto u njegovom rasporedu da istovremeno bude DC superheroj i Geralt.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike