"Dina 2" stiže ranije nego što smo očekivali: Poznat datum svetske premijere (VIDEO)

18.10.2022

09:30

0

Nastavku priče pridružuju se velike filmske zvezde

"Dina 2" stiže ranije nego što smo očekivali: Poznat datum svetske premijere (VIDEO)
Copyright “Dina” / Profimedia

Sve je spremno za nastavak naučno - fantastične priče "Dina". Svetska premijera biće održana 3. novembra, dve nedelje ranije od prethodno planiranog datuma.

- Ovaj film istražiće mitsko putovanje Pola Atreida, koji se udružio sa Čani i Slobodnjacima, dok se sveti zaverenicima koji su mu uništili porodicu. Suočavajući se sa izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog univerzuma, u misiji je da spreči užasnu budućnost koju samo on može da predvidi - navodi se u opisu „Dine 2“.

Profimedia
 

Uspešna filmska adaptacija istoimenog naučnofantastičnog romana Frenka Herberta, u režiji Denija Vilneva, oduševila je kritiku i publiku i zaradila preko 400 miliona dolara na bioskopskim blagajnama.

Podsetimo,"Dina" je dobila deset nominacija za Oskara i osvojila ukupno šest - za najbolju filmsku fotografiju, montažu, muziku, vizuelne efekte, scenografiju i zvuk.

Profimedia
 

Pored Timotija Šalamea i Zendeje u glavnim ulogama, ponovo ćemo imati priliku da vidimo i Rebeku Ferguson, Havijera Bardema, Džoša Brolina, Stelana Skarsgarda, Dejva Batistu i druge.

U nastavku filma pridružuju se Ostin Batler, novi holivudski miljenik koji je maestralno odigrao ulogu kralja rokenrola u filmu "Elvis", kao i Kristofer Voken, Florens Pju i francuska zvezda Lea Sejdu. Drugi deo filma sniman je u Abu Dabiju, Budimpešti, Italiji i Jordanu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike