Neodoljiva „Komedija na tri sprata“: Film o kome se priča (FOTO/VIDEO)

01.11.2022

07:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Od naredne nedelje, ovo ostvarenje će početi da se prikazuje i u dijaspori gde već sada vlada veliko interesovanje, posebno zbog fantastične glumačke ekipe

Neodoljiva „Komedija na tri sprata“: Film o kome se priča (FOTO/VIDEO)
Film "Komedija na tri sprata" - Copyright Promo/Emilija Stanišić

Film "Komedija na tri sprata" velikom brzinom puni bioskopske sale širom Srbije i regiona, gde se prikazuje od proteklog vikenda, i do sada ga je pogledalo više od 30.000 gledalaca.

Od naredne nedelje, film će početi da se prikazuje i u dijaspori gde već sada vlada veliko interesovanje, posebno zbog fantastične glumačke ekipe koja igra u ovom ostvarenju.

Komedija na tri sprata Promo/Emilija Stanišić
 

Debitanstki film rediteljke Sandre Mitrović od samog početka bioskopskog života dobija samo reči hvale, što samo potvrđuje da je publika na pravi način  prepoznala galeriju likova koji su pomalo otuđeni i samoživi, ali i luckasti i dobrodušni, a koji bivaju suprostavljeni usamljenoj zgradi u kojoj žive.

Komedija na tri sprata Promo/Emilija Stanišić
 

Glumačku ekipu čine Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić, Pavle Mensur i mnogi drugi.

Komedija na tri sprata Promo/Emilija Stanišić
 

Pored Sandre Mitrović, koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson i direktor fotografije Dušan Ivanović.

Iza ove komedije - drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike