„Veštac“ dobija i četvrtu sezonu, ali bez Henrija Kavila: Odabran glumac koji će ga zameniti (FOTO)

30.10.2022

18:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Holivudske zvezde su se povodom ove promene oglasile na Instagramu

„Veštac“ dobija i četvrtu sezonu, ali bez Henrija Kavila: Odabran glumac koji će ga zameniti (FOTO)
Henri Kavil - Copyright Herni Kavil, serija "Veštac"/Profimedia

Uoči treće sezone Netfliksove serije „Veštac“ stigla je potvrda da će se snimati i četvrta, ali sa ogromnom promenom - glumac Henri Kavil više neće igrati Geralta, a zameniće ga Lijam Hemsvort.

Henri Kavil/Profimedia
 

Glumci su se povodom ove promene oglasili na Instagramu. Kavil je napisao da je njegovo putovanje kroz ovu seriju bilo "ispunjeno i čudovištima i avanturama" i potvrdio da će medaljon i mačeve odložiti za četvrtu sezonu.

Lijam Hemsvort/Profimedia
 

"Umesto mene, sjajan gospodin Lijam Hemsvort preuzeće plašt Belog vuka. Poput najvećih likova iz knjiga, predajem baklju s poštovanjem prema vremenu provedenom igrajući Geralta i s entuzijazmom gledam na Lijamovu interpretaciju ovog fascinantnog čoveka. Dragi gospodine Lijam, ovaj lik ima prekrasnu dubinu, uživajte u ronjenju i promatranju onoga što pronađete."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

 

Hemsvort je objavio da je i ranije bio obožavalac serije, ali i svog kolege. Poručio je da jedva čeka da zaigra ovu ulogu, iako je svestan da mora da ispuni velika očekivanja.

"Henri je bio neverovatan Geralt i počašćen sam što mi predaje uzde i dopušta da preuzmem oštrice Belog vuka u sledećem poglavlju njegove avanture. Henri, godinama sam tvoj obožavalac i nadahnulo me ono što si doneo ovom voljenom liku. Možda moram da ispunim velika očekivanja, ali sam zaista uzbuđen što ću zakoračiti u svet ’Vešca’“.

 

 

Kavil je pre nekoliko dana najavio da se vraća ulozi Supermena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike