Vedrana Rudan danas na Sajmu knjiga: Svratite po potpis

29.10.2022

05:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Brojni bestseler autori očekuju čitaoce u samom finišu velike književne smotre

Vedrana Rudan danas na Sajmu knjiga: Svratite po potpis
Vedrana Rudan 1 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Subota će na Sajmu knjiga biti još jedan dan ispunjen susretima sa najpopularnijim piscima, jer će na Laguninom štandu brojne bestseler autori potpisivati svoja dela i družiti se sa čitaocima.

Sajam knjiga 2022. Promo/Laguna
 

11.00 – Ana Milenković

11.30 – Ana Atanasković

12.00 – Branislav Janković

12.30 – Vladan Matijević

13.00 – Jelena Bačić Alimpić

14.00 – Simonida Milojković

14.30 – Dejan Stojiljković

15.00 – Vladimir Kecmanović

15.30 – Branko Rosić

16.00 – Ante Tomić

17.00 – Goran Petrović

18.00 – Dejan Tiago-Stanković

19.00 – Vedrana Rudan

Potpisivanja počinju u 11 sati druženjem sa Anom Milenković, koja je za najmlađe napisala čarobnu knjigu „Lav i magična slova“. Ova knjiga mališanima pruža bezbrižnu i neponovljivu zabavu kroz multimedijalni sadržaj.

U 11 sati i 30 minuta stiže autorka knjige „Moja ljubav Nikola Tesla“ Ana Atanasković. Roman „Moja ljubav Nikola Tesla“ intimni je spis Ketrin Mekmehon Džonson, koji osvetljava lik, delo i privatni život Nikole Tesle, jednog od najmisterioznijih i najznačajnijih naučnika svih vremena.

Ana Atanasković/Danilo Polovina
 

Pisac Branislav Janković očekuje čitaoce u 12 sati. On će potpisivati svoju poslednju knjigu „Zidanje ambisa“, ali i prethodne hitove, kao što su „Suze svetog Nikole“, „Gvozdeni oblaci“, „Peta žica“ i mnoge druge.

Potpis Vladana Matijevića čitaoci će moći da dobiju od 12 sati i 30 minuta. Roman „Van kontrole“ na mahove je surov, na mahove duhovit, fantazmagoričan, i vodi nas u Beograd devedesetih godina koje su pozornica prvog srpskog pank romana.

U 13 sati dolazi bestseler autorka Jelena Bačić Alimpić, čiji je poslednji roman „Kletva“ već mesecima na top-listi, a nalazi se i među najtraženijim knjigama na ovogodišnjem Sajmu knjiga. Ovaj roman je omaž ljudskoj snazi i podsećanje na to da se upornošću i istrajnošću mogu prevazići i najveće strahote i stradanja.

Jelena Bačić Alimpić Promo/Marko Ristić
 

U 14 sati Simonida Milojković će potpisivati svoju novu knjigu „U zagrljaju princa tame“. Kako izgleda kada mlado biće zapadne u kandže sekte i postoji li izlaz, u novoj knjizi otkriva poznata autorka.

Hit pisac Dejan Stojiljković dočekivaće svoje čitaoce od 14 sati i 30 minuta i potpisivati knjige „Senka i san“, „Dukat za lađara“, „Neonski bluz“, „Konstantinovo raskršće“ i mnoge druge.

U 15 sati predstavlja se Vladimir Kecmanović, čiji se najnoviji roman „Kad đavoli polete“ nalazi na listi najtraženijih naslova na Sajmu knjiga. „Kad đavoli polete“ je roman o zlostavljanju dečaka i izostavljanju mnogih reči. Jer Kecmanović je majstor da od nenapisanog i ćutnje stvori čudo likova i priče.

24sedam/ Katarina Mihajlović
 

Od 15 sati i 30 minuta posetioci će moći da se druže sa novinarom i piscem Brankom Rosićem, koji će potpisivati roman „Dolazak matadora“. To je priča o dva muškarca koje je spojio poslovni interes, ali čije su sudbine različite. Jedan je, od silne gladi za uspehom, postao Raskoljnikov, a drugi je, kao borac protiv sistema, postao vođa društvene revolucije.

Hrvatski pisac i scenarista Ante Tomić dolazi u 16 sati. Ante će potpisivati svoje hit knjige „Što je muškarac bez brkova“, „Čudo u Poskokovoj Dragi“ i „Pogledaj što je mačka donijela“.

Knjige Ante Tomića Promo/Borivoje Milosavljević
 

Romani „Papir“ i „Ikonostas“ književni su događaj godine i hitovi ovogodišnjeg Sajma knjiga. Autor Goran Petrović potpisivaće ih od 17 sati. „Papir“ i „Ikonostas“ su prve dve priče, „dva toka“ u „Romanu Delti“, univerzumu alegoričnih pripovesti čija se radnja raspliće od srednjeg veka do dana koje smatramo našim.

Hit pisac Dejan Tiago-Stanković na Sajam stiže u 18 sati. To je idealna prilika da se dobije potpis u knjigu „Odakle sam bila, više nisam“, autorov intimni roman o Lisabonu, koji se trenutno nalazi na prvom mestu Lagunine top-liste beletristike, a koji je i na Sajmu knjiga među najtraženijima.

Vedrana Rudan Promo/Laguna
 

Dan se završava gostovanjem i potpisivanjem regionalne bestseler autorke Vedrane Rudan. Ona će svoje knjige „Doživotna robija“, „Ljubav na posljednji pogled“, „Puding od vanilije“, „Ples oko Sunca“ i mnoge druge potpisivati od 19 časova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike