Jedna od poslednjih uloga Brusa Vilisa: Posle 28 godina u istom filmu sa Travoltom (VIDEO)

13.10.2022

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Jedini put kada su se zajedno pojavili pred kamerom bilo je u Tarantinovom klasiku „Petparačke priče“

Jedna od poslednjih uloga Brusa Vilisa: Posle 28 godina u istom filmu sa Travoltom (VIDEO)
Copyright Profimedia

Brus Vilis i Džon Travolta ponovo dele kadar, prvi put od kultnog ostvarenja „Petparačke priče“ (1994). U pitanju je film “Paradise City”.

Iako su glumci ranije zajedno igrali u ostvarenjima “Look Who’s Talking” (1989) i “Look Who’s Talking Too” (1990), u kojima je Vilis pozajmljivao glas bebi, jedini put kada su se zajedno pojavili pred kamerom bilo je u Tarantinovom klasiku.

Profimedia
 

Posle 28 godina holivudske zvezde zajedno igraju u novom akcionom trileru čija se radnja odvija na Havajima. Režiju potpisuje Čak Rasel, a pored Vilisa i Travolte u ovom ostvarenju igraju i Stiven Dorf, Blejk Džener i Praja Lundberg.

Profimedia
 

„Kada je lovac na ucenjene glave Ijan Svon (Brus Vilis) upucan i proglašen mrtvim pošto je nestao u vodama Mauija, njegov sin Rajan (Džener), bivši partner (Dorf) i lokalna detektivka (Lundberg) krenuli su da pronađu njegove ubice. Nakon što im je pretio nemilosrdni moćni posrednik (Travolta), čini se da su Rajan i njegov tim bez mogućnosti, sve dok ih ekskurzija u strogo čuvanu ostrvsku zajednicu Paradise City ne ujedini sa nepredviđenim saveznikom“, navodi se u zvaničnom sinopsisu ovog ostvarenja.

Film će svetsku premijeru imati 11. novembra, a u pitanju je jedno od poslednjih ostvarenja koji je Brus Vilis snimio pre nego što se povukao iz sveta glume zbog bolesti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike