Brus Vilis posle 34 godine na vrhu čuvenog nebodera: Emotivni trenutak na kraju karijere (FOTO/VIDEO)

19.07.2022

10:30

0

U videu koji je glumčeva supruga objavila na Instagramu, smenjuju se scene iz kultnog filma „Umri muški“ i najnoviji Brusov snimak

Brus Vilis posle 34 godine na vrhu čuvenog nebodera: Emotivni trenutak na kraju karijere (FOTO/VIDEO)
profimedia-0563030556 - Copyright Brus Vilis u filmu "Umri muški" Profimedia

Brus Vilis koji je igrao detektiva Džona Meklejna u kultnom filmu "Umri muški" vratio se na vrh nebodera u Los Anđelesu u kom se njegov lik borio sa teroristima.

Glumac je u čast 34. godišnjice filma sa suprugom Emom Heming Vilis posetio zgradu u "Gradu anđela", a trenutak je ovekovečen na Instagramu.

Brus Vilis Profimedia
 

U videu koji je Heming Vilis objavila na svom profilu, smenjuju se scene iz filma i najnoviji Brusov snimak, uz muzičku podlogu Betovenove "Ode radosti".

"Na Nakatomi plazi 34 godine kasnije", napisala je glumčeva supruga.

 

 

U akcionom trileru iz 1988. godine Meklejn odlazi u posetu supruzi (Boni Bedelia) i njihovim ćerkama u novogodišnjoj noći. Pridružuje se ženi na žurci koju je organizovala njena firma u Nakatomi plaza zgradi, koja postaje meta terorista.

Uspeh filma u kom Vilisov glavni junak spasava taoce doveo je do razvoja cele franšize u vidu još četiri filmska nastavka.

Brus Vilis Profimedia
 

Glumac je 2007. godine za Entertainment Weekly rekao da ga je želja za filmom koji bi dorastao originalu vukla tome da se uporno vraća ulozi Meklejna.

- Prvi će uvek biti moj omiljeni. Želeo sam da snimim film u starom fazonu, koji bi takođe bio deo 21. veka i koji bi mogao da govori o terorizmu u eri nakon 11. septembra, a da se ne plaši da izgovori reč „terorista“ - izjavio je Vilis.

Brus Vilis u filmu "Umri muški" Profimedia
 

U martu ove godine glumac je najavio da se povlači iz sveta filma nakon dijagnoze afazije, koja pogađa sposobnost govora, kao posledica moždanog oštećenja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike