Obruč se polako steže: Dva britanska glumca favoriti za ulogu Džejmsa Bonda (FOTO)

12.10.2022

16:30

0

Jedan od njih smatra da ne može nadmašiti Danijela Krejga

Obruč se polako steže: Dva britanska glumca favoriti za ulogu Džejmsa Bonda (FOTO)
Danijel Krejg poslednji put u ulozi Bonda - Copyright Promo / Cineplexx

Ove godine obeležava se šest decenija od prvog filma o Džejmsu Bondu, a još uvek se ne zna tačno ko će biti novi Bond u nastavku franšize.

Doduše "obruč se polako steže". Ovog puta na britanskim kladionicama među favoritima se ističu dva glumca - Henri Kavil i Džejms Norton.

Aleks Apati iz kladioničarske kuće Ladbrokes Daily Express je izjavio da Kavil i Norton, polako počinju iza sebe da ostavljaju velika imena među favoritima za Džejsma Bonda.

Profimedia
 

Henri Kavil, najpoznatiji je po ulozi Supermena u filmovima "Čovek od čelika" (2013) i "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika" (2016), ako je verovati engleskim kladioničarima, je veliki favorit koji se veoma visoko kotira.

Za "vratom mu diše" takođe britanski glumac Džejms Norton, poznat po televizijskim ulogama između ostalih i kneza Andreja Bolkonskog u mini-seriji "Rat i mir" (2016).

- Bilo bi sjajno igrati Bonda, klasičnog Bonda, zaista - rekao je Kavil za "Men’s Fitness".

Ipak, on smatra da ne bi mogao da nadmaši Danijela Krejga.  

Džejms Norton Profimedia
 

Producent filma o Džejmsu Bondu, Majkl Vilson, izjavio je nedavno da su svi glumci koji su se, nakon Šona Konerija, pojavili u ovoj ulozi, uključujući i Krejga, morali da prođu jedan test.

Reč je o sceni iz filma "Iz Rusije s ljubavlju" iz 1963. godine kada Koneri, kao Bond, zatiče sovjetsku vojnu službenicu Tatjanu Romanovu, koju je igrala Danijela Bjanki, na sredini svog kreveta.

- To je bio test koji koristimo. Svako ko može da izvede tu scenu pravi je za Bonda. Teško je to uraditi - tvrdi producent.

Videćemo ko će morati na kraju da prođe ovaj "težak" test.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike