Ko je zaboravio da upali svetlo? Tviter usijan zbog nove epizode „Kuće zmaja“ (FOTO)

04.10.2022

07:30

0

Sedma epizoda je bila negledljiva, ali ovog puta ne zbog eksplicitnih scena

Ko je zaboravio da upali svetlo? Tviter usijan zbog nove epizode „Kuće zmaja“ (FOTO)
profimedia-0716139468 - Copyright Kuća zmaja/Profimedia

Serija “Kuća zmaja” je trenutno najgledanija na svetu, ali je često i na udaru raznih kritika, kao uostalom i ceo “Game of Thrones” univerzum zbog eksplicitnih scena seksa i nasilja.

Ipak, poslednja emitovana epizoda je proglašena negledljivom, ali ovog puta iz potpuno drugog razloga. Naime, nekoliko ključnih scena gledaoci nisu mogli normalno da vide jer su bile jako loše osvetljene.

Profimedia
 

„Ova epizoda ’Kuće zmaja’ je toliko mračna da je negledljiva. Mogao bih samo da isključim ekran i da slušam šta se dešava“, bio je jedan od komentara na Tviteru.

 

 

„Noćne scene u ’Kući zmaja’ su jednostavno previše mračne. One bi bile tako epske kada bih zaista mogao da vidim šta se dešava“, naveo je drugi korisnik ove društvene mreže.

 

 

Neki su se čak i obratili HBO-u, da bi proverili da li je u pitanju problem sa njihovim uređajima pre nego što je emiter potvrdio da je to „kreativan izbor“.

 

 

Kao odgovor tviterašu koji je tražio izvinjenje zbog „smešne“ epizode ​​„crnog ekrana“, na zvaničnom nalogu HBO Maks na Tviteru je objavljeno:

„Cenimo što ste nam se obratili u vezi noćne scene u ’Kući zmaja: Epizoda 7’ koja je tamna na vašem ekranu. Prigušeno osvetljenje ove scene je bila namerna kreativna odluka.”

 

 

 

Najnoviju epizodu je takođe nekoliko gledalaca uporedilo sa epizodom 8. sezone serije “Igra prestola”, pod nazivom „Duga noć“, koju je režirao isti reditelj, Migel Sapočnik.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: City magazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike