Velika promena u "Kući zmaja": Odlaze četiri glumca zbog jednog razloga (FOTO)

22.09.2022

12:30

0

Mili Alkok je sjajno obavila posao kao mlada princeza Renira

Velika promena u "Kući zmaja": Odlaze četiri glumca zbog jednog razloga (FOTO)
Profimedia

Stigli smo i do pete epizode "Кuće zmaja" po mnogima najbolje. Serija je nastavila tradiciju "Igre prestola" da svadbu ne možemo imati bez krvi.

Velika promena tek sledi  nakon pete epizode, mi već gubimo dva glavna glumca i dva sporedna. Razlog za promenu je sasvim logičan.

Radnja naredne epizode odigravaće se 10 godina kasnije, te je bilo potrebe da se glumci postare, a uvedu i sasvim novi likovi kao što su deca Alisent i Renire.

Mili Alkok Profimedia
 

Mili Alkok je sjajno obavila posao kao mlada princeza Renira, ali kako će se radnja odvijati deset godina kasnije, logično je da je zameni starija koleginica.

Umesto Mili na scenu stupa britanska glumica  Ema D'Arsi (30) koja će Reniru predstavljati kao suprugu Lejnora i majku njihove (bar zvanične) dece. 

Profimedia
 

Emili Keri (19) takođe je odigrala svoju poslednju scenu u "Kući zmaja". Nju će u ostalim epizodama zameniti Olivija Kuk (28).

Emili Keri Profimedia
 

Glumica Olivija Kuk jenajpoznatija od ovih novih glumaca, s obzirom da je igrala u "Bates Motel", i "Vanity fair".

Olivija Kuk Profimedia
 

U trećoj epzodi mladi princ Egon bio je samo detence u rukama svojih roditelja. U nastavku potencijalnog muškog naslednika Gvozdenog prestola vidimo kao tinejdžera. Igraće ga Tom Glin -Karni.

Tom Glin -Karni Profimedia
 

Renirinog muža Lejnora Valariona igrao je u dve epizode Teo Nejt.

Ulogu nadalje preuzima Džon Mekmilan. 

Lejnorova sestra Lejna bila je samo dete kada su njeni roditelji probali da je podmetnu kao kraljicu znatno staijem Viserisu. Do 5. epizode izrasla je u mladu ženu koju igra Savana Stejn.

Sudeći po IMDB -u zrelu Lejnu igraće glumica Nana Blondel.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf