Skandalozna greška u „Kući zmaja“: Amputirani prsti kralja Viserisa (FOTO/VIDEO)

10.09.2022

10:30

0

Zelena rukavica je šokirala gledaoce

Skandalozna greška u „Kući zmaja“: Amputirani prsti kralja Viserisa (FOTO/VIDEO)
Kuća zmaja - Copyright Profimedia

Bilo je potrebno sačekati samo dve i po epizode da se primeti prva greška tokom snimanja „Kuće zmaja“. U jednom kadru se može primetiti zelena rukavica koju glumac Pedi Konsidin inače nosi da bi u postprodukciji mogli da „odstrane“ prste kralju Viserisu.

Poslednju sezonu „Igre prestola“ karakterisao je opšti pad kvaliteta, što u priči, što u kreativnim odlukama, što u produkciji, a najpoznatiji primer su čaše za kafu iz „Starbaksa“.

 

 

Usred Zimovrela, u četvrtoj epizodi osme sezone, gledaoci su tokom jedne scene mogli da primete na drvenom stolu kartonsku čašu kafe, a greška produkcije uskoro je postala mim na internetu.

„Kući zmaja“, koja se bavi događajima 170 godina pre dešavanja u Igri prestola, bile su potrebne dve i po epizode da dobije svoj „Starbaks“ trenutak.

Kralj Viseris od početka serije ima problema sa gvozdenim prestolom, na čije mačeve se svako malo povređuje, a rane od njih se inficiraju.

 

 

U novoj epizodi gledaoci su primetili da je Viseris izgubio dva prsta koja meštri nisu uspeli da spasu. Amputirani prsti uklonjeni su u postprodukciji, zahvaljujući čarima moderne CGI tehnologije.

Međutim, u jednoj od scena, kralj Viseris ima sve svoje prste i rukavicu karakteristične zelene boje, koja grafičkim stručnjacima omogućava da posle uklone ili dodaju šta god treba na to mesto.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike