Mračne tajne iz života En Hejč: Šta otkrivaju memoari tragično preminule glumice

21.09.2022

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je nastavak njene veoma popularne autobiografije „Call Me Crazy“ iz 2001. godine

Mračne tajne iz života En Hejč: Šta otkrivaju memoari tragično preminule glumice
En Hejč - Copyright Photo by Taylor Jewell/Invision/AP, File

Holivudska glumica En Hejč, koja je u avgustu preminula od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći, prošle godine je počela da piše memoare, a sada je najavljeno da će oni biti objavljeni u januaru 2023, prenosi Deadline.

Izdavačka kuća Viva Editions/Simon & Schuster objavila je da će se knjiga zvati „Call Me Anne“ i da je u pitanju nastavak njene veoma popularne autobiografije „Call Me Crazy“ iz 2001. godine.

En Hejč/Profimedia
 

U knjizi se pominju mnoge anegdote od detinjstva, preko odrastanja do uspešne karijere i ona predstavlja pravi uvid u život, iskustva i misli pokojne glumice.

En piše o tome kako je Harison Ford, sa kojim je snimila čuveni film „Šest dana, sedam noći“, za nju postao jedna vrsta mentora na snimanjima, o istoriji seksualnog zlostavljanja u detinjstvu, odnosu prema Bogu i putu do ljubavi prema sebi, susretom sa Harvijem Vajnstinom i odnosu sa poznatom voditeljkom Elen Dedženeris sa kojom je bila u ljubavnoj vezi.

En Hejč/Profimedia
 

U odlomku iz knjige, koji je dobio AP, glumica kaže da se nije osećala niti predstavljala kao lezbejka, već da se jednostavno zaljubila.

Nije mogla da pronađe reč da opiše svoje osećanja jer se zaljubila u osobu, a ne u njen rod, ali to nije sprečilo Holivud da je, prema njenim rečima, na jedan način skrajne, zbog čega je prestala da dobija više uloga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike