Suze Harisona Forda: Poslednji put u ulozi Indijane Džonsa? (FOTO/VIDEO)

12.09.2022

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Na velikoj Diznijevoj izložbi D23 expo u emotivnom govoru čuveni glumac je izjavio da je reč o sjajnom filmu

Suze Harisona Forda: Poslednji put u ulozi Indijane Džonsa? (FOTO/VIDEO)
Harison Ford kao Indijana Džons - Copyright Profimedia

Uprkos tome što do juna 2023. godine i najavljene premijere novog filma o Indijani Džonsu ima još mnogo, uzbuđenje je već počelo da raste. Kakav će biti peti deo sage o čuvenom arheologu, publici je već otkrio Harison Ford.

Harison Ford/Profimedia
 

Posle pomeranja rokova i odlaganja završetka filma, novi nastavak priče završen je u februaru. Sada je, na velikoj Diznijevoj izložbi D23 expo, premijerno prikazan trejler za peti deo franšize „Indijana Džons“.

Legendarni američki glumac Harison Ford, koji je još jednom oživeo voljenog arheologa, u emotivnom govoru istakao je da je reč o sjajnom filmu.

Profimedia
 

- Hvala vam što ste ovaj film učinili tako neverovatnim iskustvom za sve nas. Veoma sam ponosan što mogu da kažem da je ovo fantastično i to je jedan od razloga zašto je „Indijana Džons“ o misteriji i avanturi, ali i o srcu - rekao je Ford, piše RTS.

Osamdesetogodišnji umetnik, gotovo kroz suze, opisao je nastavak kao film koji će „oduvati“ gledaoce i naglasio da je oduševljen što je ponovo bio deo ove priče i dodao: „Možda... to je to, neću više padati zbog vas!“.

U trejleru za film, koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima sledećeg leta, i koji se još uvek vodi kao „Indijana Džons 5“, prikazan je profesor i arheolog kako pretura po misterioznim arhivama i pokušava da poduči svoje učenike.

Uzimajući u obzir činjenicu da je prethodni film izašao 2008. godine, kao i mogućnost da ćemo Forda poslednji put gledati u ovoj ulozi, uzbuđenje je već ogromno među obožavaocima franšize.

Zbog toga ne čudi da se piše i priča o brojnim specijalnim efektima koje možemo da očekujemo, kao i teorije o scenariju koji uključuje naciste, oštroumne dosetke, misterije smeštene u egzotične delove sveta i još mnogo toga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike