Bred Pit pokazao svoju drugu stranu: Iznenadnim dolaskom u Finsku izazvao haos (FOTO)

20.09.2022

08:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Bez mnogo medijske pompe holivudski glumac je prvi put u javnosti predstavio svoje umetničke radove

Bred Pit pokazao svoju drugu stranu: Iznenadnim dolaskom u Finsku izazvao haos (FOTO)
Bred Pit - Copyright Profimedia

U društvu australijskog muzičara Nika Kejva i britanskog skulptora Tomasa Hausagoa, američki glumac Bred Pit otvorio je svoju prvu umetničku izložbu u finskom gradu Tampere.

Bez mnogo medijske pompe i na iznenađenje stanovnika trećeg najvećeg grada u Finskoj, Pit je prvi put u javnosti predstavio svoje umetničke radove.

Nik Kejv, Tomas Hausago i Bred Pit/Profimedia
 

Holivudska filmska zvezda i samouki vajar izložio je svoja dela u okviru veće izložbe britanskog umetnika Hausagoa, a zajedno sa njima svoje keramičke radove predstavio je i australijski pevač Nik Kejv.

- Za Nika i mene ovo je čitav novi svet i naše prve izložbe. Za mene je ovo način da pogledam duboko u sebe, da vidim gde sam pogrešio u odnosima sa ljudima, da budem brutalno iskren prema sebi, da razumem one ljude koje sam možda povredio - rekao je Pit tokom otvaranja izložbe.

 

 

Glumac je navodno počeo da se bavi vajanjem nakon razvoda od Anđeline Džoli, provodeći i po 15 sati dnevno u studiju britanskog umetnika u Los Anđelesu 2017. godine. Časopisu Dži-Kju objavio je da glumac na svoje bavljenje vajanjem ne gleda kao na umetnost, već na tihi, samački sport.

Pitova neočekivana poseta Finskoj iznenadila je građane baltičke zemlje, pošto njegovo učešće u izložbi nije bilo najavljeno, piše Gardijan, prenosi Rts.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike