Šta krije mala crna knjiga Breda Pita: Ime jedne glumice je posebno istaknuto

13.08.2022

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo je otkrio Aron Tejlor-Džonson, koji je sa Pitom snimio trenutno aktuelni film “Brzina metka”

Šta krije mala crna knjiga Breda Pita: Ime jedne glumice je posebno istaknuto
Bred Pit - Copyright Profimedia

Jedan od najpoznatijih i najcenjenijih holivudskih glumaca današnjice Bred Pit navodno ima malu crnu knjigu u kojima piše imena glumaca sa kojima u budućnosti želi da snima, kao i onih sa kojima više nikada neće ponovo raditi.

Ovo je otkrio Aron Tejlor-Džonson, koji je sa Pitom snimio trenutno aktuelni film “Brzina metka”. Džonson je za Varajeti izjavio da 58-godišnji glumac pažljivo vodi beleške o kolegama sa kojima će raditi na narednim ostvarenjima.

Profimedia
 

- On samo želi da širi pozitivne vibracije i unosi radost u svet, kao i da bude u blizini ljudi koji razmišljaju isto kao on i tu su da se dobro provedu - izjavio je glumac i dodao:

- Kada, kao on, tokom godina radite sa mnogim kolegama, posle nekog vremena počinjete da pravite beleške o iskustvima sa tim ljudima. Tako da Bred ima svoju “dobru”, ali i “shit” listu.”

Profimedia
 

Holivudska zvezda za koju se veruje da joj je ime više puta podvučeno na Pitovoj listi dobrih glumica je Sandra Bulok.

Njih dvoje su ove godine zajedno igrali u “Izgubljenom gradu” i pomenutoj „Brzini metka“. Bred je često veoma pohvalno govorio o Sandri:

- Sendi je stara prijateljica i sjajna osoba. Oduvek sam od nje mogao da tražim uslugu, ali sam joj i uzvraćao kada je njoj nešto trebalo.

Profimedia
 

Pit je početkom ovog leta najavio povlačenje iz filmske industrije, rekavši da je pred njim poslednja etapa njegove karijere. Ipak, njegova producentska kuća Plan B radi punom parom, pa nas uskoro očekuju filmovi „Women Talking“ i „Plavuša“ koja već mesecima izaziva pažnju svetske javnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike