Bred Pit i Ana de Armas napravili haos u Veneciji: Suze, skandiranje i premijera kakva se ne pamti (FOTO/VIDEO)

09.09.2022

10:45

0

Film je doživeo jedanestominutne ovacije

Bred Pit i Ana de Armas napravili haos u Veneciji: Suze, skandiranje i premijera kakva se ne pamti (FOTO/VIDEO)
thumbnail_profimedia-0720910994 - Copyright Bred Pit i Ana de Armas Profimedia

"Plavuša", dugoočekivani biografski film o Merilin Monro, sinoć je doživeo svetsku premijeru u Veneciji.

- Ana, Ana, Ana! - skandirala je publika u sali, tokom jedanestominutnih ovacija. Čini se da je prisustvo Breda Pita koji je bio u sali u svojstvu producenta samo još više podstaklo publiku da iskaže oduševljenje filmom koji je trajao dva sata i 46 minuta - prenosi Deadline.

Ana de Armas i Bred Pit Profimedia
 

- Ana de Armas, glumica koja igra Merilin bila je sva u suzama na projekciji dok joj je lice blistalo - prenosi ushićeno atmosferu sa same premijere svetski magazin "Variety".

Uoči premijere filma Bred Pit, Ana de Armas i reditelj Dominik Endru, napravili su pravu pometnju na crvenom tepihu. Pravi haos nastao je zapravo zbog Bred Pita koji je nosio crnu kovid masku. Iako se nije pojavio na konferenciji za novinare Bred Pit se uredno pojavio na crvenom tepihu, fotografišući se strpljivo sa fanovima.

Ana de Armas Profimedia
 

Uoči svetske premijere film je "zaradio" kritike na društevnim mrežama zbog izbora kubanske glumice da igra Merilin, smatrajući da je zadržala svoj kubanski naglasak koji je nedopustiv za onog ko igra holivudsku ikonu. 

- Merilin Monro je jedisntvena holivudska ikona pop kulture koja prevazilazi generacije i istoriju. Svaki glumac koji uđe u tu ulogu zna da mora da ispuni prazninu velikih cipela. Samo na osnovu trejlera mogu da zaključim da je Ana bila odličan izbor jer je uspela da uhvati taj neuhvatljivi glamur, ljudskost i ranjivost Merilin - poručio je ogorčenim fanovima, Mark Rosen, predsednik ABG grupe, jednog od kretora filma.

Profimedia
 

 - Zaista verujem da je Merilin sve vreme bila sa nama. Ona je bila sve o čemu sam razmišljala, nju sam sanjala. Ona je bila sa mnom i bilo je lepo. Mislim da je bila srećna – rekla je Ana de Armas o svom iskustvu tokom snimanja biografskog filma o Merilin Monro. 

Ana de Armas je ispričala da je osetila svu težinu tuge Norme Džin, koju je bilo teško „otresti sa ramena“ ali kako je na kraju istakla to nije ni želela. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike