Čupavo društvance o čijem postojanju u našim kućama ne zna niko: „Finikove avanture“ uskoro u bioskopima (VIDEO)

18.09.2022

14:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Filmska jesenja sezona započinje u znaku toplih priča namenjenih roditeljima i deci

Čupavo društvance o čijem postojanju u našim kućama ne zna niko: „Finikove avanture“ uskoro u bioskopima (VIDEO)
Foto 2 - Copyright Finikove avanture Promo/MCF

Nepune dve nedelje nas dele od početka prikazivanja najnovijeg dečjeg ostvarenja "Finikove avanture", kada će na velikom platnu zaživeti priča o malim nevidljivim stvorenjima - Finicima čime filmska jesenja sezona 2022. započinje i u znaku toplih priča namenjenih roditeljima i deci.

To je društvance čupavog izgleda, izuzetno šarenog krzna, neobičnih imena, ponekad i prgavog karaktera, i o njihovom postojanju u našim kućama ne zna niko. Stvari se mogu promeniti kada upoznaju devojčicu Kristinu.

Finikove avanture Promo/MCF
 

Kako bi Pinkfin, Mafin, Pankfin, Grifin, Tinfin, ali i Kristina verodostojno zvučali domaćoj publici, snimljena je sinhronizacija ovog ostvarenja, a Đorđe Stojković, Darija Vračević i Marko Kon samo su neke od ličnosti čije ćemo glasove čuti i prepoznati 29. septembra na velikom platnu.

- Volim da gledam crtane filmove i učestvujem u sinhronizacijama zato što one razvijaju maštu - kaže glumac Đorđe Stojković i otkriva kakvu poruku nosi film „Finikove avanture“:

- Nekada moramo svoje želje i prohteve i svoj način života i rutinu ostaviti po strani zarad prijateljstva i ljubavi pre svega, a kako bismo pomogli drugoj osobi, tačnije voljenoj osobi. Čini dobro, dobro će ti se vratiti - ističe Stojković.

Finikove avanture Promo/MCF
 

Darija Vračević, koja već godinama profesionalno pozajmljuje glas animiranim likovima, za devojčicu Kristinu, koju tumači u ovom ostvarenju, kaže da se pripremala jednako kao i za ostale sve ostale uloge:

- Ona je jedna veoma hrabra i dobra devojčica. Seli se u novi grad, u novu kuću za koju se sumnja da je ukleta jer tu žive Finici. Finike ljudi ne mogu da vide. Oni nisu zli, ali mogu biti lenji i praviti nestašluke."

U ostalim ulogama našli su se i Marko Kon, Nemanja Mihajlović, Ognjen Amidžić i drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike