Neverovatne avanture Kašeja: Nerešive ljubavne zavrzlame (FOTO/VIDEO)

26.08.2022

07:30

0

Jednog dana on postaje primoran, pod pretnjom smrću, da kidnapuje jednu od prvih lepotica Dalekog kraljevstva

Neverovatne avanture Kašeja: Nerešive ljubavne zavrzlame (FOTO/VIDEO)
36702911-2165866 - Copyright Foto: Promo/MegaComFilm

Od danas se u bioskopima širom zemlje počinje da se prikazuje animirana sinhronizacija „Kašej: Kradljivac nevesti“ (Koschey: The Bride Kidnapper) koja donosi originalnu priču, mnogo novih likova, sjajnu zabavu i mužičko osveženje za najmlađe.

U ulozi Kašeja Marko Kon, princezu Barbaru najbolje je dočarala Dana Barbara, dok su u ostalim ulogama Sanja Vučić, Stojan Đorđević i mnogi drugi.

Foto: Promo/MegaComFilm
 

O svojoj povezanosti sa likom i radom na crtaću, poznato TV lice, Dana Barbara rekla je:

- Zanimljiva činjenica je da se i ja zovem Barbara kao glavni lik ovog filma i mnogo mi se dopalo što smo dosta slične. Možda je glupo reći za sebe da sam hrabra, ali često se osećam tako, kao i Barbara iz filma“, te je dodala da će se najmlađe devojčice sasim sigurno pronaći u crtaću: „Mislim da će i male devojčice moći da se pronađu i da nađu hrabrost u sebi, da se inspirišu. Film je divan, zabavan je, živopisan, tako da sve pozivam da ga pogledaju - kaže Barbara.

Iz nekog razloga Kašej, večno mlad i uvek besprekorno obučen, ne može sebi da nađe odgovarajuću nevestu već tri stotine godina.
Foto: Promo/MegaComFilm
 

Jednog dana on postaje primoran, pod pretnjom smrću, da kidnapuje jednu od prvih lepotica Dalekog kraljevstva, Barbaru. Ovde počinju njegove neverovatne avanture ispunjene izazovima.

Priča o ljubavi, prijateljstvu, požrtvovnosti obojena humorom, i prikazana na avanturistički način učiniće da mališani uplove u novi svet mašte.

Foto: Promo/MegaComFilm
 

Kako će se završti naizgled nerešiva komplikacija između Kašeja i Barbare ostaje da vidimo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike