Kluni, Džulija, pandemija i alkohol: Iza kulisa filma "Karta za raj" (FOTO/VIDEO)

06.09.2022

18:00

0

Dugoočekivana romantična komedija u svetske bioskope stiže 29. septembra

Kluni, Džulija, pandemija i alkohol: Iza kulisa filma "Karta za raj" (FOTO/VIDEO)
profimedia-0705474977 - Copyright Džulija Roberts i Džordž Kluni u filmu "Karta za raj"/Profimedia

Džulija Roberts i Džordž Kluni, uživaju planetranu slavu i čini se da i pored dosadašnje bogate karijere, njihovi zvezdani dani tek predstoje.

Obožavoci s nestrpljenjem očekuju njihov najnoviji zajednički film "Karta za raj" koji treba da se pojavi u svetskim bioskopima 29. septembra.

Čuveni holivudski glumački par ranije je sarađivao na filmovima „Oceanʼs Eleven“ i „Money Monster“

Za razliku od ranijih saradnji ovo snimanje obeleženo je pandemijom. U intervjuu za Njujork Tajms, Džordž Kluni i Džulija Roberts pričali su o atmosferi tokom snimanja filma.

Džulija Roberts i Džordž Kluni u filmu "Karta za raj" Promo/Taramount
 

Džulija Roberts je bila smeštena sama u kući, a Kluni zajedno sa Amal i decom u iznajmljenoj kući u blizini.

- Snimanje smo počeli na ostrvu Hamilton sa svim tim divljim pticama koje nastanjuju ostrvo, a Džulija je bila smeštena u kući ispod mene. Izašao bih rano ujutro i vikao "Caa-caa" , potom bi  Džulija izašla i uzvratila istom merom. A onda bismo joj doneli šoljicu kafe. Bila je tetka Juju za moju decu - ispričao je Kluni, kako su počinjali prvi jutarnji sati uoči početka snimanja filma.

Ipak, nisu svi dani tokom snimanja izgledali tako vedro i veselo.

Džulija Roberts i Džordž Kluni u filmu "Karta za raj" Promo/Taramount
 

- Klunijevi su me spasili od potpune usamljenosti i očaja. Bili smo u karantinu, i to je najduže vreme koje sam provela daleko od svoje porodice. Toliko vremena sama nisam provela od svoje 25 godine - bila je iskrena Džulija.

Međutim ona je "odala" Klunija, i priznala da se on dosta hrabro držao sve do jedanaestog dana kada je "počeo da kuka", pa je predložio akohol kao rešenje situacije, a Džulija čokoladne kolačiće.

Inače, pandemija je osujetila planove filma "Karta za raj" koji je kasnio sa distribucijom. Tokom snimanja deo glumačke ekipe je bio zaražen kovidom.

Džulija Roberts i Džordž Kluni u filmu "Karta za raj"/Profimedia
 

Iako je pre neku godinu izjavila da više neće snimati romantične komedije, Robertsova se predomislila, možda baš zbog dugogodišnjeg prijateljstva sa Klunijem, a kako podsećaju strani mediji, glumica je jednom prilikom otkrila da je njihovo prijateljstvo jedno od retkih i iskrenih u Holivudu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike