Tajna dolaska Džulije Roberts u Kan: Najlepši osmeh Holivuda osvojio Kroazetu (FOTO/VIDEO)

21.05.2022

08:30

0

Ona je van svih pisanih i nepisanih pravila

Tajna dolaska Džulije Roberts u Kan: Najlepši osmeh Holivuda osvojio Kroazetu (FOTO/VIDEO)
Džulija Roberts - Copyright Profimedia

Ovo je očigledno godina Džulije Roberts, pedesetčetvorogodišnje holivudske zvezde čiji je sjaj svake godine sve veći i veći. Nakon premijere serije koja govori o ženi koja je pokrenula aferu "Votergejt" u kojoj glumi sa Šon Penom, i početka snimanja nove romantične komedije sa Džorž Klunijem, Džulija Roberts se obrela u Kanu na crvenom tepihu.

Ovog puta juče uveče došla je da podrži slavne kolege Entonija Hopkinsa  i En Hatavej na premijeri filma "Vreme Armagedona". Ovaj film je među favoritima za osvajanje Zlatne palme.

Džulija Roberts Profimedia
 

"Vreme Armagedona" je film o odrastanju jednog dečaka u Kvinsu tokom ’80-ih godina prošlog veka. U pitanju je polu-biografska priča reditelja Džejmsa Greja, u kojoj glavne likove tumače En Hatavej, Entoni Hopkins, Majkl Benks Repeta i Džeremi Strong.

Profimedia
 

Na premijeri se pojavila i En Hatavej, a Džulija Roberts je svojim prisustvom pokazala ko je najveći favorit u Kanu.

Sa svojim prepoznatljivim osmehom pozirala je fotografima, a ono što je svima upalo u oči jeste njen fenomenalni stajling. Za Džuliju Roberts nikad nisu važila pravila crvenog tepiha.

Pa je tako 2006. godine prošetala crvenim tepihom u Armani haljini ali bosih nogu. Ove godine van svih pravila obukla je crni elegantni kombinezon Luj Viton, a za obuću izabrala crne sandale sa štiklom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike