Misteriozni događaji na ranču u Kaliforniji: Horor spektakl "Ne" oskarovca Džordana Pila (FOTO/VIDEO)

16.08.2022

13:30

0

Neobjašnjive pojave koje se događaju počinju da vode O Džej i Emerald u opsesivnu zečju rupu

Misteriozni događaji na ranču u Kaliforniji:  Horor spektakl "Ne" oskarovca Džordana Pila (FOTO/VIDEO)
thumbnail_2541_R3_056-089_SC13WIP1.1_220603 - Copyright Promo/Taramount

Filmska senzacija "Ne" biće premijerno prikazana u četvrtak 18. avgusta u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade u IMAX tehnologiji.

Reč je o pravom letnjem blokbasteru a karte su već u prodaji pa požurite da obezbedite najbolja mesta na vreme i uživate u pravom filmskom spektaklu najbolji mogući način.

Dobitnik Oskara Džordan Pil filmovima „Beži” i „Mi” pomerio je granice i redefinisao moderni horor.

Sada, on pretvara letnji film u novi košmar, u ekspanzivnom epskom hororu "Ne”.

Promo/Taramount
 

Film ponovo spaja Pila sa dobitnikom Oskara Danijelom Kalujom, kojem se pridružuju Kiki Palmer i nominovani za Oskara Stiven Jan, kao stanovnici usamljene uvale u unutrašnjosti Kalifornije koji postaju svedoci jezivog otkrića.

Promo/Taramount
 

"Ne" je smešten u sušnoj dolini Santa Klarita u južnoj Kaliforniji, gde žive brat i sestra O Džej i Emerald Hejvud (Danijel Kaluja i Kiki Palmer), koji su nasledili ranč sa konjima od svog oca, Otisa Hejvuda starijeg.

Neobjašnjive pojave koje se događaju na njihovom ogromnom ranču, počinju da vode O Džej i Emerald u opsesivnu zečju rupu.

Promo/Taramount
 

Dok pokušavaju kamerom da zabeleže i dokumentuju misteriozne događaje, nailaze na smetnje koje dovode u opasnost jedinu stvar koju zaista imaju: teško zarađeni posao njihovog pokojnog oca Džona Henrija, koji ih je ostavio u svojoj senci.

Dok njihovi napori i oholost prelaze tačku bez povratka, dovodeći ulog do zastrašujućih posledica, naši heroji su uvučeni pravo u oko nepovratne oluje. Rezultat je ekspanzivni horor-spektakl sa intimnim i emocionalno složenim jezgrom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike