Netfliks ima novi horor koji ne može da se odgleda do kraja: Istinita priča o stravičnom prokletstvu (VIDEO)

31.07.2022

12:01

0

Film je snimljen po principu "pronađenog snimka" poput slavne "Veštice iz Blera"

Netfliks ima novi horor koji ne može da se odgleda do kraja: Istinita priča o stravičnom prokletstvu (VIDEO)
profimedia-0563820241 - Copyright Profimedia

Novi Netfliksov horor ostavio je gledaoce u strahu za svoje živote nakon što ih je jedan korisnik TikToka izazvao da ga pogledaju bez preskakanja scena.

"Incantation" je na striming platformu došao početkom ovog meseca i odmah je postao jedan od najgledanijih filmova na Netfliksu, sa više od 10 miliona sati pregleda do sada.

Tajvanska horor priča snimljena je po principu "pronađenog snimka", poput slavne "Veštice iz Blera", a glavni lik je majka, Li Ronan, koja nakon što je uznemirila jezivo svetilište pokreće užasnu kletvu. Ubrzo nakon toga počinje pakao, a Li očajnički pokušava da zaštiti svoju ćerku od stravičnog prokletstva.

Režiju potpisuje Kevin Ko, a sudeći po reakcijama gledalaca, "Incantation", za koji se u trejleru tvrdi da se temelji na istinitim događajima, nije za one sa slabim srcem.

Nakon početka prikazivanja na Netfliksu jedan korisnik TikToka izazvao je obožavaoce horora da pogledaju film bez pauze.

"Baš me briga koliko tvrdoglavo razmišljate, nema načina da pogledate ceo film film od početka do kraja bez preskakanja scena", rekao je u svojoj objavi na TikToku i dodao: "1 sat 16 minuta 22 sekunde je deo koji mi je bio najteži za gledanje."

 

@notjustbored1214

1hr 16min 22sec was the hardest part for me to watch ♬ original sound - Notjustbored1214

 

Mnogi su prihvatili izazov i podelili svoje utiske na Tviteru:

"Barem jednom sam skočio u vazduh od straha ili okrenuo glavu zbog toga koliko su neke scene u ovom filmu sjebane", napisao je jedan korisnik.

"Gledali smo ovo i mislili da ćemo umreti", "Taj film je bio najgora greška u mom životu“, "Nakon dva minuta sam ugasio TV", samo su neki od komentara.

 

 

Film je prošle godine prikazan u bioskopima na Tajvanu, postavši najuspješniji horor u toj zemlji ikada. Ipak, nije previše impresionirao kritičare. Prema sajtu Rotten Tomatoes, trenutno ima ocenu 50 % od kritičara i 58 % od gledalaca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike