Rejf Fajns i Anja Tejlor Džoj u hororu kakav dosad nismo gledali: Filmska gastronomska poslastica "Meni" (VIDEO)

11.08.2022

12:00

0

Zavirite u kuhinju u kojoj šef ima status boga

Rejf Fajns i Anja Tejlor Džoj  u hororu kakav dosad  nismo gledali: Filmska gastronomska poslastica "Meni" (VIDEO)
The Menu (1) - Copyright Promo/MegaComFilm

Iz Searchlight Pictures studija stiže drugi trejler za horor komediju "Meni" koja u domaće bioskope stiže 17. novembra.

Novi trejler donosi užitak za sva čula, hranu koja se ne jede, nego se oseća, ukusna jela koja su prava umetnost, ali da li postoji granica kada uživanje prelazi u teret?

Sjajna glumačka ekipa na čelu sa Rejfom Fajnsom („Grand Budapest hotel“, „Nije vreme za umiranje“, „The King’s Man: Početak“) koju čine Anja Tejlor Džoj („Severnjak“, „Kraljilin gambit“), Nikolas Holt („Miljenica“), Dženet Mektir („Ozark“, „Džesika Džouns“), Džon Legisamo („Mulen Ruž“, „Romeo i Julija“) i mnogi drugi.

Promo/MegaComFilm
 

„Meni“ prati priču o mladom paru (Anja Tejlor Džoj i Nikolas Holt) koji zajedno sa grupom stranaca idu na udaljeno ostrvo na severozapadu Pacifika kako bi uživali u delikatesima sa ekskluzivnog menija čuvenog šefa kuhinje (Rejf Fajns).

Zavirite u kuhinju u kojoj šef ima status boga. Probajte jela koja imaju ukus prirode, budite usluženi najboljom uslugom koja je namenjena samo odabranima.

Promo/MegaComFilm
 

Priuštite sebi iskustvo koje se proživljava samo jednom u životu, uz prve kadrove novog trejlera filma „Meni“ poželećete da budete u društvu odabranih.

Glavna uloga u horor ostvarenju poverena Anji Tajlor Džoj je ulaznica ka uspehu, s obzirom na to da je ova mlada glumica poznata po ulogama iz filmova strave.

Promo/MegaComFilm
 

 Takođe i ozbiljnim istorijskim dramama poput – filmova „Severnjak“ (The Northman), „Veštica: Narodna priča Nove Engleske“ (The Witch), ali i u veoma uspešnim serijama kao što su „Birmingemska banda“ (Peaky Blinders) u kojoj glumi članicu mafije, Amerikanku, italijanskog porekla Đinu Grej i glavnu rolu u seriji „Kraljičin gambit“ (The Queen’s Gambit) za koju je dobila nagradu Zlatni globus.

Režiju  potpisuje Mark Majlod („Igra prestola“).

Film „Meni“ svoje bioskopsko prikazivanje započinje 17. novembra

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike