Vraćaju se Elza i Ana? Misteriozna najava trećeg nastavka „Zaleđenog kraljevstva“ (VIDEO)

26.06.2022

07:30

0

„Frozen 2“ je objavljen 2019, skoro šest godina nakon što je prvi film osvojio svet uz legendarnu pesmu „Let It Go“

Vraćaju se Elza i Ana? Misteriozna najava trećeg nastavka „Zaleđenog kraljevstva“ (VIDEO)
Film "Zaleđeno kraljevstvo" - Copyright Profimedia

Gostujući kod čuvenog voditelja Džimija Felona, zvezda filma „Zaleđeno kraljevstvo“ Kristen Bel je, tokom razgovora o novoj sezoni serije „Veronika Mars“ i svojoj novoj knjizi, nezvanično najavila snimanje trećeg nastavka kultnog serijala „Frozen“, u kome pozajmljuje glas princezi Ani.

- Želela bih da najavim „Frozen 3“, ali bez ikakvog ovlašćenja. Imajte na umu da sam rekla „bez ovlašćenja“, jer nisam nadležna da dajem zvanične izjave - rekla je glumica.

Nakon što je naglasila da nema zvaničnu potvrdu da je u najavi još jedan film, Bel je istakla da bi jako volela da se „Zaleđeno kraljevstvo“ pretvori u trilogiju.

- Moram da ostanem tajanstvena, ali znam da je nedavno Idina Menzel koja je pozajmila glas Elzi, rekla da bi to uradila i osećam kao da svi postavljamo isto pitanje: Šta čekamo? Hajde da to uradimo - naglasila je glumica.

„Frozen 2“ je objavljen 22. novembra 2019, skoro šest godina nakon što je prvi film odneo publiku u snežnu mećavu i osvojio svet uz legendarnu pesmu „Let It Go“.

Dizni tek treba da zvanično objavi još jedan nastavak „Zaleđenog kraljevstva“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cbr.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike