Natali Portman ponovo u "Ratovima zvezda": Povratak princeze

24.06.2022

13:00

0

Lik Padme Amidale nalazi se u nekoliko epizoda filmske sage

Natali Portman ponovo u "Ratovima zvezda": Povratak princeze
profimedia-0586034730 - Copyright Natali Portman Foto: Profimedia

Mnogi svetski mediji preneli su vest da se slavna glumica Natali Portman vraća u "Ratove zvezda".

Na Dizni kanalu je upravo završeno emitovanje serije "Obi - Van Kenobi", spin of slavne franšize. Priča serije "Obi-Van Kenobi" počinje 10 godina posle dramatičnih događaja u "Ratovima zvezda: Osveta Sita" gde se Obi-Van Kenobi suočio sa svojim najvećim porazom - padom svog najboljeg prijatelja i džedaja šegrta, Anakina Skajvokera, koji se okrenuo mračnoj strani i postao lord Sita - Dart Vejder.

Natali Portman Foto: Profimedia
 

Prvobitno je bilo planirano da "Obi-Van Kenobi bude film, ali se ipak na kraju odustalo od ove ideje i priča je pretočena u seriju.

Na koji način će se tačno Natali Portman vratiti u "Ratove zvezda" još nije poznato, ali se zna da se vraća ponovo u liku princeze Padme Amidale, i da će dobiti mnogo više prostora.

Lik Padme Amidale nalazi se u nekoliko epizoda filmske sage i u svim je igra Natali Portman.

Reditelj ju je sam pozvao da igra  princezu i Natali je odmah pristala, uprkos činjenici da nije bila upoznata ni sa jednom epizodom. Glumica, se snašla s ovim zadatkom i odmah postala miljenica ljubitelja naučne fantastike.

Natali Portman Foto: Profimedia
 

"Ratovi zvezda" autora Džordža Lukasa, su svetski fenomen pop kulture. Franšiza je proširena na više filmova i druge medije, poput televizijskih serija, video-igara, romana, stripova, atrakcija tematskih parkova i tematskih arena.

Pre deset godina Lukas  je prodao svoju produkcijsku kuću Dizniju odrekavši se vlasništva na franšizom. Pre dve gdoine ukupna vrednost procenjena je na 70 milijardi dolara i trenutno je peta medijska franšiza sa najvećom zaradom svih vremena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike