"Spajdermen" se vraća u bioskope: Marvel obećava ludu zabavu (VIDEO)

13.06.2022

09:00

0

Film u američke bioskope stiže 2. septembra

"Spajdermen" se vraća u bioskope: Marvel obećava ludu zabavu (VIDEO)
Copyright Spajdermen/Profimedia

Nakon što je oborio rekorde na blagajnama i postao jedan od filmova sa najvećom zaradom film "Sapjdermen: Put bez povratka" se vraća u bioskope.

Ovog puta sa proširenim scenama, odnosno onim koje nisu prikazane u prvobitnoj verziji,  objavljeno je na zvaničnom tviter profilu ovog Marvelovog blokbastera.

Film u američke bioskope stiže 2. septembra, a proširenu verziju "Spajdermena" Marvel je nazvao “The More Fun Stuff Version”.

Kako navode iza Marvolovog studija, proširenu verziju filma objavljuju u okviru proslave 60 godina od prve pojave Spajdermena u stripu i 20 godina od debija Tobija Megvajera u prvom filmu o Spajdermenu.

Scena iz filma Spajdermen: put bez povratka: Profimedia
 

Poput većine Marvelovih filmova ,,Spajdermen: Put bez povratka“ obiluje spektakularnim akcionim scenama.  Ono što je zanimljivo da se u jednom trenutku pojavljuju tri različita Spajdermena.

Prepostavlja se da je u ovom delu filma dosta scena izostavljeno pa ih možemo očekivati u novoj proširenoj verziji.

Glavne uloge tumače Tom Holand, Zendeja, Benedikt Kamberbač, Džejkob Batalon, Džon Favro, Džejmi Foks, Viljem Dafo, Alfred Molina, Benedikt Vong, Marisa Tomei, Endru Garfild i Tobi Magvajer.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike