Pogledajte prvu fotografiju Margo Robi kao Barbike: Zakazana premijera filma o najpoznatijoj lutki na svetu (FOTO)

27.04.2022

15:01

0

Autor: Dejan Ćirić

U ulozi Kena gledaćemo Rajana Goslinga

Pogledajte prvu fotografiju Margo Robi kao Barbike: Zakazana premijera filma o najpoznatijoj lutki na svetu (FOTO)
Margo Robi - Copyright Profimedia

Film o najpoznatijoj lutki na svetu nije imao nimalo lak put od ideje do realizacije, jer se sa radom započelo još 2014. godine. U međuvremenu su se smenjivali potencijalni autori, ali i glumice u igri za glavnu ulogu.

Prvobitno je pisanje scenarija pripalo Dženi Biks, koju pamtimo po hit ostvarenju „Seks i grad“, zatim je taj zadatak dobila Dijablo Kodi, da bi naposletku, projekat stavljen na čekanje.

Za glavnu rolu u razmatranje su uzete Ejmi Šumer i En Hatavej, a zatim je došlo do preokreta pa je odbačen postojeći tekst, jer se nije uklapao u novu zamisao.

Pixabay
 

Naslovna uloga dodeljena je Margo Robi, koja je u jednom intervjuu obećala puno zanimljivih kostima i nostalgični prizvuk. Dodala je i to da je tema takva da nudi različite pristupe i da će gledaoci biti prijatno iznenađeni materijalom, iza koga stoji oskarovka Greta Gervig.

Rediteljki je ovo treći samostalni film, nakon uspeha sa ostvarenjima „Lady Bird“ i „Little Women“. Scenario je napisala zajedno sa svojim suprugom Noom Baumbahom.

Margo Robi/Profimedia
 

U ulozi Kena gledaćemo Rajana Goslinga. Glumac je u početku, zbog gustog rasporeda, odbio ovu ulogu, međ

S obzirom na njegov gust raspored, Gosling je u početku odbio da igra, ali je produkcija bila uporna i odlučna da je on njihov jedini izbor.

Rajan Gosling / PROFIMEDIA
 

Kratak sinopsis otkriva okosnicu radnje - Barbi je izopštena iz sveta mašte, jer ne odgovara nametnutim standardima izgleda, pa svoju sreću mora da okuša u realnom svetu.

Studio Warner Bros. Pictures je danas objavio prvu fotografiju Margo Robi kao Barbike i datum svetske premijere filma - 21. jul 2023. godine.

 

 

Pored Margo i Goslinga u filmu igraju i Amerika Ferara, Simu Li, Kejt Mekinon, Majkl Sera, Vil Farel i Arijana Grinblat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike