Džoni Dep u crtanom filmu sa srpskim humorom: "Puffins Impossible" kreće sa prikazivanjem u celom svetu (VIDEO)

09.04.2022

08:00

0

Ova zabavna, vesela i edukativna porodična serija prati avanture jedinstvenih superheroja - pet arktičkih ptica sa supermoćima

Džoni Dep u crtanom filmu sa srpskim humorom: "Puffins Impossible" kreće sa prikazivanjem u celom svetu (VIDEO)
Džoni Dep - Copyright Foto: Arhiva IES i ADS

Animation World Network ekskluzivno je objavio zvanični trejler animiranog serijala “Puffins Impossible”, sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi, i najavio početak emitovanja od 9. aprila na svetskim striming platformama Apple Tv, Amazon Prime i Google Play.

Već od danas, milionski auditorijum širom sveta biće u prilici da vidi 18 petominutnih epizoda prve sezone ovog animiralnog serijala, kreiranog i produciranog u Srbiji. „Puffins Impossible“ je  nastavak popularnog serijala "Puffins" u kojem takođe glas i karakter glavnom junaku Džoniju Pafu pozajmljuje Džoni Dep.

Foto: Arhiva IES i ADS
 

Važna vest za domaću publiku je da će serijal uskoro biti dostupan i u Srbiji - na RTS i Telekom Srbija kanalima.
 
Ova zabavna, vesela i edukativna porodična serija prati avanture jedinstvenih superheroja - pet arktičkih ptica sa supermoćima, baveći se istovremeno univerzalnim temama, kao što su ravnopravnost, tolerancija, očuvanje planete.

Foto: Arhiva IES i ADS
 

Jedan od kurioziteta je i to da su stvaraoci iz Srbije u neke elemente scenarija integrisali motive srpskog humora i kulture, što serijalu daje i autentični pečat naših stvaralaca.

Pored domaćih scenarista, u kreiranju serijala učestvovali su i brojni lokalni umetnici, među kojima su poznati reditelji, kompozitori i drugi.

Foto: Arhiva IES i ADS
 

Direktor serijala je Piter Nali, direktor animacije i specijalnih efekata u Iervolino and Lady Bacardi Entertainment, koji je kreirao i serijale "Puffins i Arctic Friends" nastale iz dugometražnog filma "Misija Arktik", koji je publika imala prilike da pogleda 2019. u bioskopima širom Srbije.

Serijal “Puffins Impossible” proizašao je iz međunarodne producentske kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment S.p.A. (ILBE), kreiran je u Iervolino Studios (IES) i produciran u Archangel Digital Studios (ADS). Serijal je podržan od Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike