Šokantan detalj koji je bacio senku na trijumf Toma Kruza u Kanu: Kad „isečeš“ Nikol Kidman (VIDEO)

20.05.2022

05:30

0

Mnogi su osudili ovaj postupak, jer je bivši par zajedno snimio tri filma tokom 12 godina braka

Šokantan detalj koji je bacio senku na trijumf Toma Kruza u Kanu: Kad „isečeš“ Nikol Kidman (VIDEO)
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Nije tajna da je bivša supruga Toma Kruza, Nikol Kidman, ostavila neizbrisiv trag na njegovom profesionalnom putu. Međutim, njen zvezdani doprinos nije predstavljen u desetominutnom filmu prikazanom na Filmskom festivalu u Kanu u čast zvezde „Top Gana“ i „Nemoguće misije“.

Tom Kruz, Kanski festival 2022./Profimedia
 

Mnogi su osudili ovaj postupak, jer je bivši par zajedno snimio tri filma za 12 godina braka. U videu su prikazani najzanimljiviji delove Kruzove četiri decenije duge glumačke karijere, ali je, kako prenosi Varajeti, odsustvo njegove bivše supruge šokantno.

Profimedia
 

Bivši par je glumio u tri blokbaster filma između 1990. i 1999. - "Dani groma", "Tamo daleko" i "Širom zatvorenih očiju". Klipovi iz sva tri ostvarenja su prikazani u ovom filmu, ali su pažljivo birani i „sečeni“ tako da Kidmanova nije viđena ni u jednom.

Mini video je prikazan pre projekcije Kruzovog najnovijeg filma "Top Gan: Maverik", koji je imao spektakularnu premijeru na čuvenoj Kroazeti.

Premijera filma "Top Gan: Maverik" u Kanu/Profimedia
 

Nikol Kidman i Tom Kruz prvi put su zajedno igrali u filmu "Dani groma", romantičnom akcionom ostvarenju smeštenom u svet automobilskih trka. Venčali su se 1990. godine, kada je Nikol imala 23 godine. Delili su romansu na velikom platnu i van njega dok su snimali ovaj film, ali se u pomenutom videu vidi samo Tom za volanom trkačkog automobila.

Tom Kruz i Nikol Kidman u filmu "Dani groma"/Profimedia
 

Izbegnute su i scene u kojima se Kidmanova pojavljuje u filmu "Tamo daleko", međutim, prava je umetnost kako su to uspeli u Kjubrikovom antologijskom ostvarenju "Širom zatvorenih očiju".

Naime, kultna saradnja slavnog para na ovom filmu jedva da je dozvolila koji minut materijala gde je Tom sam u sceni. U čuvenoj erotskoj drami iz 1999. Kidmanova i Kruz su igrali bračni par koji muče seksualni problemi.

Tom Kruz i Nikol Kidman u filmu "Širom zatvorenih očiju"/Profimedia
 

Ipak, vešti montažeri su pronašli scenu gde nema Nikol, i uvrstili je u video. Jedina scena prikazana iz ovog filma bila je kako Kruz skida masku.

S druge strane, kako zapaža reporter magazina Varajeti, mnoge Tomove kolege bile su predstavljene u ovom videu, uključujući Dastina Hofmana, Kirsten Danst i Penelope Kruz.

Tom Kruz i Nikol Kidman su se razveli 2001. nakon 12 godina braka usred glasina da je njegova posvećenost sajentologiji napravila nepremostiv jaz između njih.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: B92

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike