Najveći promašaji slavnih glumaca: Loši i kad igraju sami sebe (VIDEO)

13.05.2022

18:30

0

Njihove greške su vidljive svima i najteže se praštaju

Najveći promašaji slavnih glumaca: Loši i kad igraju sami sebe (VIDEO)
vots kluni pacino strip - Copyright Profimedia

Na grešku niko nije imun, pa čak ni najbolji ali kad se to dogodi glumcima i to onim svetskim, onda to vide svi, milioni širom sveta.

Njihove greške su vidljive svima i najteže se praštaju. Istine radi loša gluma ponekad nije samo do glumaca već i do ostalih aktera u filmu, piše "Independent", koji je izdvojio one najgore uloge, počevši od Tom Henksa pa sve do Meril Strip.

Tom Henks  - "Atlas Oblaka" (2012)

Proslavljeni glumac Tom Henks igra šest različitih uloga u ambicioznoj sagi koja se proteže nekoliko vekova, i nikako nije loš u svakoj od njih.

Ipak njegov prikaz gangstera koji je postao pisac "Duster" mogla bi biti jedan od najgorih uloga u celoj karijeri. Smešan i sa akcentom koji je navodno irski ali zapravo deluje kao loš "kokni" je uloga koju bi ipak trebalo baciti u kantu za smeće, smatra "Independent".

Hale Beri  - "Žena - mačka" (2004)

Glumica Hale Beri je za ulogu u ovom filmu dobila "Zlatnu malinu" za najgoru žensku ulogu. Hale je jedna od retkih dobitnica ovog baš ne laskavog priznanja koja je lično preuzela nagradu.

- Da biste bili loši kao što sam ja bila u ovom filmu, potrebno vam je mnogo loših glumaca oko vas - izjavile je tada Hale.

Inače, kad je snimila ovaj film Hale je bila na vrhuncu karijere, par godina pre ove uloge dobila je Oskara za najbolju glumicu u filmu  „Monster’s Ball“.

Džordž Kluni - "Betmen i Robin" (1997)

Nema šanse da se krivica za ovaj ozloglašeni promašaj superheroja može staviti samo na Klunijevu dušu.

Od "glave do pete" ovaj film je bio glup i pogrešno shvaćen, piše "Independent". Ipak Džordž Kluni, zvezda filma "Ocean's Eleven", ovom ulogom se upisao u najgori od svih "Betmena".

Meril Strip - "Into the Woods" (2014)

Meril Strip je praktično pleplaćena na Oskare ali ipak ova uloga u filmu "Into the Woods" je dosta upitna.

Uloga veštice je jedna od najlošijih u njenoj plodnoj karijeri, smatra "Independent".

Deo u uvodnoj pesmi u kojoj repuje je čist "šamar" i pravo je čudo kako su uspeli umanjiti šarm ovoj filmskoj adaptaciji koju je producirao Dizni, zaključuje "Independent".

Al Paćino - "Jack and Jill" (2011)

Al Paćino, jedan od najvećih glumaca u svojoj karijeri nije bio imun ni na neke loše uloge poput one u kojoj igra samog sebe.

- Igrajući samog sebe, Al Paćino se probija kroz muzičku reklamu za piće koje se zove “dunkaccino”. Nije baš smešno a čini se da je Paćino ponizio sam sebe - prilično je oštar u kritici "Independent".

Naomi Vots - "Dajana" (2013)

Ove godine smo videli vrhunski prikaz pokojne princeze Dajane na ekranu, kada je Kristen Stjuart preuzela ulogu u smelom biografskom filmu "Spesner".

Međutim, prethodni pokušaji da se prikaže "narodna princeza" nisu se pokazali toliko srećnim.

- Kada je snimala film 2013. godine Naomi Vots je bila na vrhuncu karijere ali je bila dosta loša ali i sam je film loš i loše osmišljen - piše "indepedent".

Robert de Niro – "Dirty Grandpa" (2016)

Robert de Niro takođe spada u plejadu najvećih ali njegov sjaj poslednjih godina slabi.

Iako je još u stanju da glumi maestralno rola u filmu "Dirty Grandpa" je prilično loša.

"Kako je došlo do ovoga", pita se "Independent", o ulozi u kojoj Robert De Niro igra sedamdesetogodišnjaka koji prati svog unuka na prolećni rasput na Floridu.

Glen Klouz - "Gorštačka elegija" (2020)

Glen Klouz je uspela da za ulogu u filmu "Goršatčka elegija" dobije svoju osmu nominaciju za Oskara za sporednu žensku ulogu u Netfliksovom filmu ali i istovremeno i nominaciju za Zlatnu malinu.

- Ona je bila ovakav treći slučaj u istoriji dve nagrade. Glen Klouz je već nekoliko puta izmakao Oskar ali hvala bogu što ga nije dobila za ovu ulogu - opet je prilično oštar "Indipendent".

Rasel Krou - "Mumija" (2018)

Scena u kojoj se Rasel Krou transformiše iz doktora sangvinika u divljeg gospodina Hajda je jedna od preterano odglumljenih u skorije vreme, piše "Indepedent":

- Da je planirani i prerano najavljeni "Mračni univerzum" Varner Brosa uspeo, Krou bi dobio svoj samostalni film kao razdvojeni književni lik. Kakva je to užasna kletva mogla biti - opet je nemilosrdan u kritici Independent.

Leonardo Dikaprio - "J Edgar" (2011)

Ovo je loš film, koji zvezda "Titanika" nije uspela da spase. Biografski film u kojem je Leonardo Dikaprio podjednako loš u ulozi mlađeg ali i starijeg  kontroverznog direktora FBI.

Independent procenuje da je ovaj film mudro sniman kao potencijalna nominacija za Oskara, i "providan trik" ali u njemu je sve bilo loše.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Independent

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike