Slučajna ili namerna greška u trenutno najgledanijem Netflixovom hitu: Šta nam je promaklo u filmu „Don‘t Look Upˮ?

09.01.2022

15:30

0

Zahvaljujući vrhunskim glumcima i komičnom scenariju, gledaoci su dosad uglavnom zavoleli film, ali jedan korisnik društvene mreže TikTok je uočio propust na sat i 28 minuta

Slučajna ili namerna greška u trenutno najgledanijem Netflixovom hitu: Šta nam je promaklo u filmu „Don‘t Look Upˮ?
profimedia-0641871027 - Copyright Meril Strip, film "Don't Look Up"/Profimedia

Film „Don’t Look Up“ objavljen je na Netfliksu uoči katoličkog Božića, i već je najgledaniji film na svetu. Ovo znači samo jedno - puno ljudi je već videlo grešku u uređivanju, koju je uočio jedan korisnik TikToka.

Film ima sjajnu glumačku ekipu, od Leonarda Dikaprija i Dženifer Lorens do Kejt Blanšet, Meril Strip, Džone Hila, Arijane Grande i Timotija Šalamea.

Leonardo Dikaprio, film "Don't Look Up"/Profimedia
 

U njemu dva astronoma otkrivaju kometu koja juri prema Zemlji, za koju veruju da će uništiti civilizaciju kroz šest meseci. Kad im nadređena ne poveruje, odlaze na medijsku turneju u pokušaju da upozore širu javnost.

Zahvaljujući vrhunskim glumcima i komičnom scenariju, gledaoci su dosad uglavnom zavoleli film, ali jedan korisnik društvene mreže TikTok je uočio propust na sat i 28 minuta.

 

 

U otprilike četiri kadra film prikazuje ekipu sa njihovim maskama za korona virus, snimajući iza likova Timotija i Lorensove.

Neki komentari dovode u pitanje da li je zaista greška ili je sve namerno urađeno, kako bi se doprinelo šaljivom tonu, dok su drugi pohvalili ovog korisnika TikToka, jer mu nije promakao ovaj detalj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Citymagazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike