Ikona našeg vremena: Hale Beri dobitnica prestižne nagrade

04.12.2021

11:45

0

Kao glumica, producentkinja, reditelj, aktivista, filantrop i modna ikona, Hale Beri je ostavila svoj trag u mnogim oblastima

Ikona našeg vremena: Hale Beri dobitnica prestižne nagrade
Hale Beri - Copyright Adrienne Raquel

Kanal E! je najavio da je oskarovka, rediteljka i producentkinja Hale Beri dobitnica nagrade „The Peoples Icon“ ovogodišnjeg People’s Choice Awards (PCA).

Cardi B, umetnica koja je osvojila Gremi, uručiće ovu nagradu Hale Beri na ceremoniji.

Dobitnici PCA nagrade, koja je i sedam puta bila nominovana, biće nagrađena za dorinos televiziji i filmu, uključujući i njen rediteljski debi u iščekivanom filmu Bruised, koji će se uskoro naći u odabranim bioskopima i na Netflix-u. Cardi B i Hale će udružiti snage u radu na izvršnoj produkciji za muziku za film, koji će uključivati šest originalnih pesama nagrađivanih umetnica, uključujući i jednu pesmu Cardi B.

People’s Choice Awards 2021 će imati prenos na kanalu E! u utorak, 7. decembra u 03:00 časova direktno iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija.

 - Osim filmskih priznanja i uvođenja trendova, Hale Beri je poznata i po njenom filantropskom radu sa ženama, decom i ugroženim grupama. Hale predstavlja ikonu našeg vremena i iz svih ovih razloga, i još mnogih drugih, čast nam je da joj uručimo The People’s Icon nagradu -  rekla je Jen Neal, Izvršna potpredsednica za Entertainment Live Events, Specials & E! News, NBCUniversal Entertainment Television and Streaming.

Profimedia
 

Hale je nedavno snimila The Mothership, gde je učestvovala i kao glumica i kao izvršni producent, a uskoro ćemo je gledati i u naučno-fantastičnom filmu Rolanda Emmericha Moonfall u produkciji Lionsgate, koji nas očekuje u bioskopima 2022. godine, Bere je 2020 debitovala i kao rediteljka filma Brusied, u kom ima i glumačku ulogu.

Pored uspeha u svetu filma, Bere aktivno pomaže Jenesse Centru u Los Anđelesu, koji pruža podršku žrtvama porodičnog nasilja i bori se za eliminaciju nasilja nad ženama i decom.

Osim toga, Hale je udružila snage sa Novo Nordiskom i Entertainment Industry Foundation na pokretanju kampanje za borbu protiv dijabetesa i pruža podšku velikom broj humanitarnih organizacija. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike