Lejdi Gaga emotivnom objavom najavila pesmu za film „Top Gan: Maverik“: Ljubavno pismo svetu (FOTO/VIDEO)

28.04.2022

11:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Planetarni blokbaster bi trebalo da se pojavi u svetskim bioskopima 27. maja

Lejdi Gaga emotivnom objavom najavila pesmu za film „Top Gan: Maverik“: Ljubavno pismo svetu (FOTO/VIDEO)
Lejdi Gaga - Copyright Profimedia

Na predstojećem Kanskom festivalu biće održana svetska premijera filma „Top Gan: Maverik“, nastavka kultnog filma „Top Gan“ iz 1986. godine koji je proslavio Toma Kruza.

Planetarni blokbaster bi trebalo da se pojavi u svetskim bioskopima 27. maja, a Kruz ponovo igra pilota američke mornarice Pita „Maverika" Mičela.

Film "Top Gan: Maverik"/Profimedia
 

Do tada, imaćemo priliku da čujemo i pesmu „Hold My Hand“ koju je Lejdi Gaga snimila za ovaj film.

Slavna pevačica i glumica je na svojim profilima na društvenim mrežama najavila premijeru pesme za 3. maj, uz veoma emotivnu objavu koju prenosimo u celosti.

Profimedia
 

„Kada sam napisala ovu pesmu za film "Top Gan: Maverik", nisam čak ni shvatila koliko se slojeva prostire kroz srce filma, moju psihu i prirodu sveta u kojem živimo. Radila sam na pesmi godinama, usavršavajući je, pokušavajući da je učinim našom“, napisala je Lejdi Gaga i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

„Želela sam da pretvorim muziku u pesmu u kojoj delimo našu duboku potrebu da budemo shvaćeni i da pokušamo da razumemo jedni druge - čežnju da budemo bliski kada se osećamo tako daleko i sposobnost da slavimo životne heroje.“

Tako sam zahvalna Tomu, Hansu i Džou na ovoj prilici. Bilo je lepo iskustvo raditi sa njima. Ova pesma je ljubavno pismo svetu tokom i posle veoma teškog vremena. Veoma sam uzbuđena što ću vam je pokloniti 3. maja“, navela je Lejdi Gaga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike