Kejt Vinslet pod vodom 7 minuta! Džejms Kameron ponovo pomera granice: Otkriveni detalji filma “Avatar 2”

28.04.2022

09:15

0

Fanovi će prvi trejler moći da vide u bioskopima tokom filma „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, koji počinje sa prikazivanjem širom sveta od 4. maja

Kejt Vinslet pod vodom 7 minuta! Džejms Kameron ponovo pomera granice: Otkriveni detalji  filma “Avatar 2”
Copyright Profimedia

Nakon deset godina iščekivanja nastavka, Dizni je juče u Las Vegasu predstavio prvi trejler za drugi nastavak "Avatara". Film je i zvanično dobio naziv “Avatar: Put vode”, a konačno je fiksiran i datum premijere - 14. decembar.

- U centru svakog od četiri nastavka biće porodica Sali. Svaka priča će biti zasebna ali kada se posmatra kao celina, putovanje kroz sva četiri nastavka stvoriće veliku epsku sagu – izjavio je producent Jon Landau.

Profimedia
 

Prema rečima reditelja Džejmsa Kamerona, novi filmovi “pomeraju granice brzine kadrova, 3D rezolucije i uverljivosti vizuelnih efekata”, prenosi “Deadline”. Kameron je rešio da ovim nastavkom ispituje granice bioskopa, piše “Vanity Fair”.

Radnja filma se odvija više od jedne decenije nakon događaja iz prvog dela.

- Džejk Sali i Nejtiri su osnovali porodicu i čine sve da ostanu zajedno. Međutim, moraju da napuste svoj dom i da istraže regione Pandore. Kada se drevna pretnja ponovo pojavi, Džejk mora da vodi težak rat protiv ljudi - navodi se u sinopsisu filma.

Fanovi će prvi trejler moći da vide u bioskopima tokom filma „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, koji počinje sa prikazivanjem širom sveta od 4. maja.

AP Photo/Chris Pizzello
 

A šta se može videti u trejleru:

- Kao i što je obećao sve se dešava oko i u okeanu. Nastavak izgleda zapanjujuće u svojim tamnoplavim vizuelnim prikazima od filma iz 2009. godine. Vanzemaljci su podeljeni i bore se jedni protiv drugih. Stvoren je jedan potpuno novi svet - piše "Deadline". Međutim, mnogi nakon prezentacije u Las Vegasu smatraju da je ostalo mnogo toga nejasnog o nastavku filma.

U filmu igraju Zoi Saldana, Sem Vortington, Sigurni Viver, Kejt Vinslet, Vin Dizel i Triniti Blis.

Kejt Vinslet koja tumači jednu od važnijih uloga otkrila je nedavno da je tokom snimanja najduže izdržala pod vodom čak sedam minuta i četrnaest sekundi.

Inače, Dizni je najavio da će 23. septembra ponovo objaviti originalni "Avatar", sa remasterizovanim zvukom. Taj film je ostvario najveću zaradu svih vremena od 2,8 milijardi dolara.

AP Photo/Chris Pizzello
 

"Avatari" 3, 4 i 5 su takođe u izradi, a prikazivaće se u razmaku od po dve godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike