Prešla je granicu i zakoračila u ludilo: Specijal o Lejdi Gagi i njenoj Patriciji Guči (FOTO/ VIDEO)

26.11.2021

12:53

0

Autor: M. Cukić

O Gagi su govorili glumci iz ekipe "Gučijevih" - Adam Drajver, Džeremi Ajrons, Al Paćino, Džared Leto i Salma Hajek koji su imali samo reči hvale

Prešla je granicu i zakoračila u ludilo: Specijal o Lejdi Gagi i njenoj Patriciji Guči (FOTO/ VIDEO)
profimedia-0643887015 - Copyright Profimedia

Premijera novog filma Ridlija Skota "Gučijevi" održana je pre nekoliko dana u bioskopima širom zemlje i sveta, a Lejdi Gaga u ulozi Patricije Guči privukla je najviše pažnje.

Film je inspirisan šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća Guči. Kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vredi i dokle će porodica ići, radi kontrole. Ovo je priča o ambiciji, pohlepi, izdaji i ubistvu. I modi.

Profimedia
 

O liku Patricije i Lejdi Gagi kao glumici govorili su ostali iz ekipe "Gučijevih" u posebnom specijalu. Adam Drajver, Džeremi Ajrons, Al Paćino, Džared Leto i Salma Hajek imali su samo reči hvale.

- Kada Patricija upozna Gučija oseti strašnu privlačnost. Ona je ambiciozna, želi moć i uspeh. Ovo je priča o osobi koja je gurnuta preko ivice - kazala je Lejdi Gaga.

Adam Drajver je istakao da je Patricija egzotična, nije iz njegovog sveta i zbog toga se lako zaljubio.

Profimedia
 

- Ona je prirodno pametna, ali i vrhunski manipulator. Lejdi Gaga je stvorila taj lik i svi će tako misliti o ovom filmu - kazao je Al Paćino.

Reditelj Ridli Skot istakao je:

- Patricija je prešla granicu i zakoračila u ludilo... Kada sam video Lejdi Gagu u filmu "Zvezda je rođena" pomislio sam da je pravi izvor kreativnosti i nisam se prevario!

Promo / Taramount film
 

Džared Leto je dodao: 

- Ona donosi određenu nepredvidljivost i to je uzbudljivo jer zaista ne znate šta da očekujete...

U nastavku možete pogledati ceo specijal:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike