Objavljena prva fotografija iz filma o legendarnoj Vitni Hjuston: Poznat datum premijere (FOTO)

27.04.2022

11:00

0

Autor: Dejan Ćirić

U ostvarenju „I Wanna Dance with Somebody” slušaćemo originalne pesme neprevaziđene muzičke dive

Objavljena prva fotografija iz filma o legendarnoj Vitni Hjuston: Poznat datum premijere (FOTO)
profimedia-0661043703 - Copyright Vitni Hjuston/Profimedia

Biografski film o slavnoj pevačici Vitni Hjuston nosi naziv “I Wanna Dance with Somebody” i svetsku premijeru će imati 21. decembra.

Britanska glumica Naomi Aki, koja je ostvarila zapaženu rolu u filmu “Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera” igra legendarnu muzičku divu, a režiju ovog ostvarenja potpisuje Kejsi Lemons, po scenariju Entonija Mekartena, koji stoji  iza uspešnog filma “Boemska rapsodija”, biografske priče o grupi „The Queen.“

Profimedia
 

Upravo je objavljen poster za ovaj film koji obožavatelji neprevaziđene Vitni s nestrpljenjem iščekuju.

Poster za film "I wanna dance with somebody"/Profimedia
 

U toku svoje bogate karijere, Vitni Hjuston je osvojila šest Gremi nagrada, prodala više od 200 miliona albuma širom sveta, a najpoznatija je po pesmama “Saving All My Love for You”, “How Will I Know” i “I Wanna Dance With Somebody”.

Okušala se i kao glumica 1992. godine u hit filmu “Telohranitelj” za koji je otpevala šest pesama uključujući i antologijski hit “I Will Always Love You” koji je i danas aktuelan.

Preminula je 2012. u 48. godini života.

Vitni Hjuston / Profimedia
 

Pet Hjuston, bivša menadžerka slavne zvezde i upravnica Fondacije “Vitni Hjuston” jedan je od producenata filma u kome će se koristiti originalne numere koje je otpevala legendarna pevačica.

Muzički producent Klajv Dejvis izjavio je kako su ga prošli žmarci kada je video test snimke Naomi Aki, ali, s obzirom na to da je glas Vitni Hjuston bio jedinstven, ipak će se njen glas koristiti u scenama pevanja u filmu. On smatra da nema boljeg odabira od Naomi za ovu ulogu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike